Vacature Regiebehandelaar – Nijmegen

Introductie

Als GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut op zoek naar een functie als Regiebehandelaar in Nijmegen in een FACT EPA team?

Organisatie

Waar gaat u aan de slag?

Het FACT EPA team is onderdeel van een grotere organisatie die sterk gericht is op ontwikkeling. Dit FACT team maakt deel uit van een programma bestaande uit 4 FACT teams waaronder twee teams voor de eerste psychose. De doelgroep zit in de leeftijdsgroep 18 tot 65 jaar met een eerste psychose waarbij vaak sprake is van ernstige problematiek. Door een goede samenwerking tussen de vier teams, ketenpartners en het systeem rondom de cliënt wordt ingezet op een hoogwaardige kwaliteit van zorg voor deze vaak kwetsbare doelgroep.

Binnen het team heerst een vriendelijke en open sfeer met een accent op verbinding en verscheidenheid. Het betreft een multidisciplinair team bestaande uit SPV’ers, ambulant verpleegkundigen, maatschappelijk werkers, een trajectbegeleider, GZ-psycholoog en een psychiater.Functie

Uw takenpakket?

Tezamen met de psychiater bekleedt u de rol van regiebehandelaar. U bent hierin koersbepalend in de behandeling van de cliënten richting zowel de cliënt als collega’s. Uw eigen caseload stemt u eveneens af met de rest van het team. Tot slot bent u actief bezig met het klimaat in het team.

Functie-eisen

Voor deze rol als Regiebehandelaar, beschikt u over:

* BIG registratie tot GZ-psycholoog, Klinisch Psycholoog of Psychotherapeut;
* Sterke affiniteit met FACT werken en EPA;
* 1-5 jaar relevante werkervaring.

Verder herkent u zichzelf in de volgende profielschets:

U bent een verbinder ter bevordering van de besluitvorming en het opbouwen en onderhouden van de teamspirit. Verder bent u een professional met een behoorlijke dosis werk- en levenservaring en een goed gevoel voor humor. Tot slot bent u een vindingrijke, flexibele, klantgerichte en kritische medewerker.

Aanbod

Wat bieden zij?

Naast de CAO GGZ, bieden zij goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleidingsmogelijkheden. Verder is er veel ruimte om mee te denken over het beleid van de afdeling. Binnen het team heerst een vriendelijke en open sfeer met een accent op verbinding en verscheidenheid.

Inlichtingen

Bent u de Regiebehandelaar die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met uw CV. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@ggz-werving.nl

Andere vacatures