Vacature Regiebehandelaar GZ-Psycholoog – Tilburg

Introductie

Wil je als GZ-Psycholoog onderdeel zijn van een succesvol team dat met ambitie werkt aan het behandelen van de eetstoornissen? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Deze GGZ instelling, gespecialiseerd op het gebied van eetstoornissen, biedt een multidisciplinaire behandeling voor gemiddeld 1000 cliënten per jaar. Zowel in ambulante individuele setting, als in groepssetting. Dit doen zij op zes verschillende locaties in Nederland. Deze organisatie kent een transparante cultuur, is plat van structuur en wordt gedragen en gedreven door enthousiaste en creatieve medewerkers die open, betrokken en nauw met elkaar samenwerken.

Functie

Wat ga je doen? Je zal aan de slag gaan als GZ Psycholoog in de functie van Regiebehandelaar. Je bent verantwoordelijk voor het intakeproces, je draagt zorg voor het (doen) stellen van de diagnose en bent betrokken bij het opstellen van het behandelplan door de kernbehandelaar met de cliënt. Als Regiebehandelaar ben je eindverantwoordelijk voor de behandeling, conform de bepalingen van het Professioneel Statuut en Kwaliteitsstatuut GGZ, voor het hele traject van de behandeling, zorg van de cliënt, betrek je de nodige andere disciplines bij de behandeling, voer je de regie over de behandeling en controleer je de voortgang; Samen met de manager vul je het duaal management in van een vestiging. Je begeleidt de Ervaringsprofessionals op inhoud van de behandeling. Dit houdt in dat je behandel-inhoudelijk werkbegeleiding geeft terwijl de Locatiemanager de hiërarchische leidinggevende is. Jij levert een bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling van de visie van de organisatie door middel van het doen van voorstellen ter ontwikkeling of verbetering van hulpverlening.

Functie-eisen

Wat neem jij mee? – Je bent iemand die verbindingen wil en kan leggen. – Je bent een BIG geregistreerde GZ Psycholoog, die affiniteit heeft met onze doelgroep. – Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als GZ-Psycholoog en bij voorkeur als Regiebehandelaar. Je bejegent cliënten vanuit een open en menselijke houding en kiest voor een gelijkwaardige insteek. Vanuit dezelfde houding werk je in een multidisciplinair team van Ervaringsprofessionals®, Artsen, Psychiaters, Diëtisten en Systeemtherapeuten. – Je gelooft in de kracht van het inzetten van eigen levenservaring tijdens de behandeling van cliënten. – Daarnaast heb je een groot zelfsturend en reflecterend vermogen en ben je bereid om onze interne ‘visie bijscholingen’ te volgen.

Aanbod

Wat bieden zij jou? – Gevarieerd werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ. – een omgeving waarin je jezelf kan ontwikkelen door middel van intervisie, supervisie, bij – en nascholing. Als je aan boord stapt, bouw je mee aan een veelbelovende en toonaangevende organisatie met een betekenisvolle missie. – Het betreft een functie voor 16 – 24 uur per week op locatie in Tilburg. Het salaris bedraagt, afhankelijk van werkervaring, minimaal € 4084,- en maximaal € 6373,- (FWG 70) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur. Daarnaast ontvang je jaarlijks een eindejaarsuitkering van 8,33%.

Inlichtingen

Ivana Lubina 06 27 01 63 96 ivana@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Ivana Lubina 06 27 01 63 96 ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!