Vacature Psychotherapeut

Vacature Psychotherapeut volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Vacature

Bent u Psychotherapeut en op zoek naar advies over een nieuwe mogelijkheid binnen uw carrière? Benieuwd naar de eventuele mogelijkheden voor uw carrière als Psychotherapeut, bijvoorbeeld binnen nieuwe behandelmethodes, opleidings- en ontwikkelmogelijkheden, een andere doelgroep of een nieuw specialisme? Sinds 2010 nodigen wij Psychotherapeuten zoals u uit om contact op te nemen met onze ervaren Recruitment Consultants om alle mogelijkheden te bespreken. Zij hebben doorgaans ook psychologie gestudeerd en hebben daarom veel binding, affiniteit en kennis van de GGZ-sector.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving

U kunt met ons in contact komen middels onze vacatures voor Psychotherapeuten, het versturen van een verzoek om vrijblijvend de mogelijkheden van een functie te onderzoeken of zelf met ons contact op te nemen met eventuele vragen. In alle gevallen komt u in contact met één van onze Recruitment Consultants waarmee u samen kijkt naar uw ambities en wensen als Psychotherapeut. Dan wordt er gekeken of die passen bij de vacature Psychotherapeut, de bijbehorende organisatie en locatie. We kijken dan naar uw functieprofiel en of die matcht met de organisatie. Gezamenlijk kijken we of u bij de vacature Psychotherapeut en organisatie past. Het is ook mogelijk dat we de informatie voor later bewaren en dat we u op de hoogte brengen als er een beter passende vacature binnen komt.

Hoe gaan wij te werk

Allereerst maakt u kennis met ons door middel van een face-to-face diepte interview met één van onze psychologen. Daarvoor hebben wij u gevraagd om een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument in te vullen. Aan de hand hiervan kijken we of u als Psychotherapeut aansluit bij één van onze opdrachtgevers. Dan wordt hierover een overzichtelijk dossier samengesteld, die met uw goedkeuring wordt opgestuurd naar uw gewenste organisatie. Op deze manier kunt u tijdens uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie Psychotherapeut meteen met de organisatie de diepte in gaan. Onze ervaring heeft aangetoond dat dit proces een positief resultaat heeft en veel antwoorden en inzichten geeft voor beide partijen. In uw zoektocht naar een nieuwe functie als Psychotherapeut staan wij het gehele traject klaar als consulent.