Vacature Psychotherapeut ZZP – Nijmegen

Introductie

Wil jij als zelfstandig Psychotherapeut, zonder bijkomstigheid van eindeloze administratie e.d., holistische zorg bieden binnen de sGGZ? Bekijk onze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze organisatie biedt behandelingen binnen de sGGZ aan, vaak in combinatie met non-verbale behandelingen door vaktherapeuten. In een langer durend en inzicht gevend traject wordt samen gezocht naar patronen in beleving en gedrag. Hiervoor is veiligheid en een vertrouwensbasis van cruciaal belang.

Non-verbale therapie In het kader van een SGGZ traject vormt een non-verbale vorm van therapie vaak een goede aanvulling op de gesprekken. Er zijn verschillende vormen van non-verbale therapieën. Men kan hierbij denken aan lichaamsgerichte therapie, drama therapie, beeldende therapie of muziektherapie. Hieronder vallen ook trainingen in meditatie, mindfullnes of yoga. Om het (gespreks)therapeutisch en non-verbale traject op elkaar af te stemmen is het zinvol dat beide behandelaars de behandeling op elkaar afstemmen. Binnen de praktijk is het om die reden gebruikelijk dat de gesprekstherapeut en non-verbaal therapeut regelmatig met elkaar overleggen.

Functie

Wat ga je doen?

Naast het behandelen geef je supervisor aan collega’s in opleiding. Je werkt samen met een multidisciplinair team, dat bestaat uit een Psychotherapeut, een GZ-Psycholoog, een Basispsycholoog en drie vaktherapeuten.

De praktijkhoudster biedt je zowel een gespreksruimte als een gezamenlijke kantoorruimte, waar veel met elkaar wordt overlegd. Je werkt nauw samen met de vaktherapeuten, lichaam en geest zijn één – en dit is ook jouw visie.

Functie-eisen

Wat vragen zij van jou?

* Je geeft supervisor aan collega’s in opleiding;
* Je bent geregistreerd Psychotherapeut;
* Je hebt ervaring binnen de sGGZ;
* Je beschikt over een KVK handelsnummer.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een praktijk waar jij je als zelfstandige, met simpelweg een KVK-nummer, bij kan aansluiten;
* Een hoog en vast netto uurtarief, hier staat tegenover: je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, dagen en uren in overleg;
* De administratie wordt uit handen genomen;
* Je hoeft als ZZP’er geen ruimte te huren;
* De praktijkhoudster deelt haar clientèle met je.

Inlichtingen

Ben jij de Psychotherapeut die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ivana Lubina via +31(0)6-27016396.

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp