Vacature Psychotherapeut – Regio Arnhem

Introductie

Ben jij als Psychotherapeut op zoek naar een werkplek waar lichaam en geest één zijn en waar holisme boventoon voert? Bekijk onze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

De organisatie biedt ambulant psychotherapeutische en psychologische basis en specialistische geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische problemen en psychiatrische stoornissen. Het betreft tevens een praktijkopleidingsplaats voor het verwerven van de BIG-registratie tot psychotherapeut en gezondheidszorgpsycholoog en bevordert opleidingen bij een beroepsvereniging psychotherapie en het behalen van EMDR practitioner.

Als groeiende GGZ-instelling heeft deze organisatie op verschillende locaties in regio Arnhem en Nijmegen een samenwerking met gezondheidscentra of huisartsenpraktijken.

Er bestaat de mogelijkheid voor individuele psychotherapie, partnerrelatietherapie, gezinstherapie en groepstherapie. De wetenschappelijke behandelingen zijn evidence based practice en practice based evidence, gebaseerd op de landelijke multidisciplinaire richtlijnen, zorgstandaarden, zorgpaden en protocollen en de richtlijnen van de beroepsgroepen GGZ.

Functie

Wat ga je doen?

* Je voert intakegesprekken en stelt behandelplannen op;
* Je geeft psychologische of psychotherapeutische behandelingen;
* Bij de behandelingen kunnen vaktherapeuten worden ingezet;
* Je neemt wekelijks deel aan de indicatie- en behandelstaf en maandelijks aan intervisie;
* Je bericht verwijzers over intake en verloop behandeling;
* Je zorgt voor een consciëntieuze dossiervoering;
* Je vervult taken die vallen binnen het kader van regiebehandelaar waarbij je regie voert over psychologen en vaktherapeuten die uitvoering aan de behandelplannen geven;
* Je kunt na drie jaar BIG-registratie fungeren als (vervangend) werkbegeleider voor psychologen in opleiding tot psychotherapeut of gezondheidszorgpsycholoog.

Behandelingen: seksuologische therapie, mindfulness gebaseerde cognitieve therapie, EMDR, assertiviteitstraining, (psycho)dramatherapie, psychomotorische therapie, beeldende therapie, muziektherapie, lichaamsgerichte therapie en speltherapie) voor kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen.

Functie-eisen

Wie ben jij?

* Je hebt interesse in en passie voor psychotherapie en cliënten;
* Je hebt goede communicatieve en sociale vaardigheden en een goed introspectief en (zelf)reflectief vermogen;
* Je ervaart sterk persoonlijke en professionele verantwoordelijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Binnen de humanistische organisatie heerst een professionele en toegankelijke cultuur. Initiatief nemen, professionele en persoonlijke verantwoordelijkheid, sociabiliteit, respect en cliëntgerichtheid zijn onze kernwaarden.

* Salaris conform de CAO GGZ;
* De overige arbeidsvoorwaarden zijn eveneens conform CAO GGZ waarbij o.a. reiskostenvergoeding en eindejaarsuitkering;
* Verschillende opleidingsmogelijkheden zoals de opleiding tot schematherapeut of EMDR practitioner;
* Een overeenkomst voor bepaalde tijd die bij wederzijdse tevredenheid na een jaar wordt omgezet naar een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
* Gevarieerde werkzaamheden binnen een organisatie waar veel ruimte is voor eigen inbreng.

Inlichtingen

Ben jij de Psychotherapeut die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ivana Lubina via +31(0)6-27016396.

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp