Vacature Psychomotorisch Therapeut PTSS – Amstelveen

Introductie

Wil jij als Psychomotorisch Therapeut deel uit maken van een innovatief team, waarin jij een nieuw behandelaanbod gaat vormgeven, om mensen met PTSS te kunnen behandelen? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze organisatie biedt hulp aan jong-, volwassenen, en ouderen in en rondom Amsterdam. Ze werken poliklinisch, klinisch en outreachend (met een breed behandelaanbod in bGGZ en sGGZ). Ze voeren een toonaangevend en persoonlijk beleid binnen de psychische gezondheidszorg: werken samen met de patiënten en netwerkpartners, houden de naaste omgeving van de patiënt nauw in de gaten en de behandelingen zijn afgestemd op lichaam en geest. Hiervoor implementeren ze continue nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek. Met verschillende vestigingen en multidisciplinaire teams is bijna iedere combinatie mogelijk: ze kijken heel graag mee naar jouw eigen wensen en ambities. Vrijblijvend kennis maken kan wat hen betreft altijd.

Over het nieuwe behandelteam:
De organisatie behandelt volwassenen met een posttraumatische-stressstoornis (PTSS) die gemotiveerd zijn voor een intensieve, vijfdaagse klinische behandeling bestaande uit een combinatie van EMDR en exposure, traumagericht sporten en psycho educatie.

Functie

Wat ga je doen?

Als psychomotorisch therapeut behandel je cliënten met een posttraumatische stressstoornis (ptss) binnen een intensief klinisch programma dat vijf dagen duurt. Het behandelprogramma geeft jou als psychomotore therapeut ruimte om naar eigen kennis en inzicht dit onderdeel vorm te geven. Waarbij kennis en affiniteit met mensen met ptss, naast bereidwilligheid voor collegiale afstemming, van belang is. Je bent in staat makkelijk met verschillende doelgroepen contact te maken, te schakelen in attitude, humor, doorzettingsvermogen en sensitief voor de belangen van de cliënt.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

Bij de uitvoering van de werkzaamheden is pioniergeest een must: een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen zijn nodig om de taken goed uit te kunnen voeren.

* Je bent in het bezit van een relevant HBO of WO diploma (Bijv. HBO psychomotorisch therapeut, Master Psychomotorische Therapie of WO bewegingswetenschappen);
* Je hebt minimaal twee jaar werkervaring als psychomotorisch therapeut;
* Je hebt kennis van psychiatrische problematiek, met name ( c ) ptss en persoonlijkheidsstoornissen en comorbide (somatische) aandoeningen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 55. Het salaris is afhankelijk van ervaring en is minimaal € 2479,- en maximaal € 4010,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur p/w. Het betreft een aanstelling voor bepaalde tijd voor de duur van één jaar, met de mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd.

Daarnaast bieden ze goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %, een fietsregeling, 8 % vakantiegeld, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen én je krijgt gratis een abonnement op Cultuur Werkt.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp