Vacature Psychomotorisch Therapeut – Eindhoven

Introductie

Zou jij willen werken bij een GGZ instelling die anders is dan anderen? Waar de mens in het geheel bekeken wordt volgens een holistische visie, en er naast individuele psychotherapie uitgebreid aandacht is voor sport en lichaamsbeweging, gezonde voeding en leefstijltraining. Ben jij de Psychomotorisch Therapeut die een belangrijke bijdrage levert bij het aanvullen van het team in regio Eindhoven? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Het gaat hier om een instelling binnen de specialistische geestelijke gezondheidszorg, gespecialiseerd in de behandeling van mensen met een ernstig verminderde levenskwaliteit als gevolg van onder meer depressie, angst- en paniekstoornissen, posttraumatische stress en somatoforme stoornissen. Zij zijn onderdeel van een behandelkliniek te Spanje die haar cliënten een onderscheidende behandeling op een bijzondere energetische plek midden in de natuur biedt. In deze oase van rust wordt een 100% persoonlijke aanpak geboden, waarbij de cliënt centraal staat.

Functie

Wat ga je doen? Je bent onderdeel van een multidisciplinair team op de nieuwe locatie in Nederland en bent verantwoordelijk voor het opzetten en geven van psychomotorische therapie. Je voert de behandelingen uit en legt de focus op sport spel en ontspannings- en ademhalingstechnieken. Je levert een actieve bijdrage aan diagnostiek en het behandelplan, in samenwerking met de regiebehandelaar en het team. Je krijgt supervisie van de regiebehandelaar. Je neemt deel aan het multidisciplinaire overleg, geeft input voor evaluaties en werkt nauw samen met de betrokken disciplines.

Functie-eisen

Als Psychomotorisch Therapeut beschik je over: – Het spreekt jou aan om vanuit een holistische visie te werken; – Je hebt een afgeronde opleiding tot psychomotorisch therapeut of vaktherapeut; – Je hebt affiniteit met het behandelen van cliënten met depressie, angst- en paniekstoornissen, posttraumatische stress en somatoforme stoornissen; – Je bent een teamplayer en levert een belangrijke bijdrage in het multidisciplinair team.

Aanbod

Wat bieden zij? – Een werkplek bij een nieuwe en unieke organisatie in een uitdagende functie; – Onderdeel van je kennismaking is een inwerkperiode van één week in Spanje; – Een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ; – De uren zijn bespreekbaar tussen 32 en 36 uur per week; – De inschaling is bespreekbaar vanaf FWG 65; – Elke contractvorm is bespreekbaar; ZZP of in dienstverband; – Starten vanaf 1 januari 2022 op de locatie in Eindhoven; – Reiskostenvergoeding; – De mogelijkheid tot het volgen van trainingen en cursussen .

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!