Vacature Psychiater Poli Jongvolwassen – Amsterdam

Introductie

Als Psychiater aan de slag bij een gerenommeerde GGZ organisatie binnen de poli Jongvolwassen? Lees deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Deze organisatie biedt hulp aan jong-, volwassenen, en ouderen in en rondom Amsterdam. Ze werken poliklinisch, klinisch en outreachend (met een breed behandelaanbod in bGGZ en sGGZ). Ze voeren een toonaangevend en persoonlijk beleid binnen de psychische gezondheidszorg: werken samen met de patiënten en netwerkpartners, houden de naaste omgeving van de patiënt nauw in de gaten en de behandelingen zijn afgestemd op lichaam en geest. Hiervoor implementeren ze continue nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek. Met verschillende vestigingen en multidisciplinaire teams is bijna iedere combinatie mogelijk: ze kijken heel graag mee naar jouw eigen wensen en ambities. Vrijblijvend kennis maken kan wat hen betreft altijd.

Functie

Over het team:

Als psychiater ben je eindverantwoordelijk voor de diagnostiek en behandeling van onze patiënten. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team en geeft supervisie aan basisartsen (al dan niet in opleiding tot psychiater). Ook onderhoud je een goede relatie met de ketenpartners en de familie van je patiënten. Daarbij zorg je voor inhoudelijk leiderschap: je bewaakt de kwaliteit en effectiviteit van hun zorg. Dát wat nog beter kan, ontwikkel je samen verder.

Binnen de organisatie wordt volop wetenschappelijk onderzoek gedaan en aan innovaties gewerkt. Het belang hiervan en je enthousiasme hiervoor breng je over op patiënten en collega’s. Nieuwe inzichten deel je op inspirerende wijze en pas je toe in behandelingen. Je stimuleert en motiveert collega’s binnen en buiten je team om het beste uit elkaar te halen. Zo verbeteren ze de psychische gezondheid steeds weer een stapje verder.

Functie-eisen

Wat vragen zij van jou?

De organisatie is op zoek naar een collega met een open mind en optimische houding naar cliënten en die collega’s op een stevige en vriendelijke manier tegemoet treedt. Een goed gevoel voor humor en relativeringsvermogen worden erg gewaardeerd.

•Je bent een BIG-geregistreerd psychiater. •Je functioneert zelfstandig en in teamverband uitstekend. •Je hebt affiniteit met wetenschappelijk onderzoek en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden binnen de gespecialiseerde psychiatrische zorg. •Je draait mee als achterwacht in het dienstrooster en zo nodig als voorwacht. •Je hebt een aantal jaar relevante werkervaring en je hebt aantoonbare affiniteit met de doelgroep.

Werkbegeleiding van arts-assistenten en verpleegkundig specialisten kan onderdeel zijn van het takenpakket.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in AMS. Je salaris is afhankelijk van ervaring. Het is mogelijk om direct een vast contract aangeboden te krijgen. De organisatie biedt goede mogelijkheden voor bij- en nascholing, zoals lezingen, workshops en de cursus Klinisch leiderschap.

Daarnaast zijn er goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %, een fietsregeling, een vitaliteitskast, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen én je krijgt gratis een abonnement op Cultuur Werkt!

Er is volop aandacht voor gezonde en fitte werknemers. Met BedrijfsFitnessOnline kun je met veel korting sporten bij geselecteerde sportscholen. Je vindt deze op meer dan 300 locaties door heel Nederland.

Ook interessant:
* Ze hebben regelmatige Intervisie bijeenkomsten speciaal voor jonge psychiaters met maximaal 3 jaar ervaring.
* Er is mogelijkheid tot individuele coaching met een aangewezen mentor.
* Leuke collega’s binnen een medische staf met een actief en enthousiast bestuur
* Er worden gezamenlijke psychiatrie avonden georganiseerd die zorgen voor cohesie.
* De organisatie heeft een grote psychiateropleiding. Psychiaters dragen hieraan bij door het geven van supervisies, mentoraten e/o onderwijs.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp