Vacature Psychiater – Bilthoven

Introductie

Voor een GGZ instelling (sGGZ) in Bilthoven zoeken we een flexibele Psychiater!

Organisatie

Waar gaat u aan de slag? Deze organisatie biedt specialistische zorg aan mensen met een eetstoornis. Ook behandelen ze middels multidisciplinaire teams en behandelmethoden in groepssetting en in ambulante individuele setting. De naasten van de cliënt worden zoveel mogelijk betrokken bij de behandeling.

Functie

Tot het takenpakket van de Psychiater behoren onder meer het verrichten van: * Diagnostiek in de intakefase; * Behandeladvies opstellen met collega’s; * Beoordeelt of farmacotherapie nodig is; * Bijdragen aan ontwikkeling en verbetering van behandelprogramma’s; * Evalueren samen met uw multidisciplinaire team; * Betrokken zijn bij crisis/stagnatie situaties rondom behandelingen.

Functie-eisen

Als Psychiater beschikt u over: * Relevante afgeronde WO opleiding; * 1-3 jaar ervaring; * Kennis van diverse behandelmethodieken; * Toegankelijke werkstijl richting collega, team en cliënt; * Aantoonbare affiniteit met de doelgroep.

Aanbod

Wat bieden zij? * Salariëring volgens de CAO GGZ; * Een prettig en flexibel team om mee samen te werken; * Eventuele opleidingsmogelijkheden; * Een uitdagende functie en werkomgeving.

Inlichtingen

Bent u de Psychiater die wij zoeken? Solliciteer dan voor dinsdag 6 augustus via de Solliciteer button met uw CV. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

INTERESSE?

Ivana Lubina +31(0)6-27016396 ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!