Vacature Medisch Adviseur – Rotterdam

Introductie

Ben jij een Medisch Adviseur met passie en ambitie? Op zoek naar een erkende opleidingsplek als verzekeringsarts? Lees dan verder!

Organisatie

Bij welke organisatie ga je aan de slag? Onze opdrachtgever is gevestigd in Rotterdam en een echte specialist in gezondheidsschade. Ze bieden hoogwaardige medische adviezen. Het vertrekpunt is de unieke mens die zich geconfronteerd ziet met sociaal-medische problemen en die behoefte heeft aan een professioneel medisch oordeel omtrent ziekte, gebrek, opgedane letsels, beperkingen en mogelijkheden. Deze opdrachtgever biedt je een informele, platte en ambitieuze werkomgeving en een beloftevol toekomstperspectief. Nog niet gecertificeerd als verzekeringsarts maar wel deze ambitie? Onze opdrachtgever biedt een erkende opleidingsplek!

Functie

Wat houdt de functie van Medisch Adviseur in? Als Medisch Adviseur maak je de schade als gevolg van letsel en/of ziekte en gebreken inzichtelijk. Ook geef je inzicht in de oorzaken en de mate van invaliditeit ten gevolge van het medisch lijden en/of geef je aan met welke beperkingen in functioneren rekening moet worden gehouden. Dit doe je middels bestudering en analyse van de beschikbare medische gegevens. Op verzoek zet je specialistische expertises uit en beoordeel je de uitkomsten hiervan. Eventueel doe je je eigen medisch onderzoek.

Functie-eisen

Als Medisch Adviseur, herken jij jezelf in de volgende profielschets: Je wilt van betekenis zijn in je werk, je advies en de benadering van mogelijkheden en beperkingen. Daarnaast wil je gezondheid bevorderen en mensen laten participeren in hun omgeving, ondanks en met hun handicap. Je wilt groeien, bent op zoek naar inspirerend en afwisselend werkt en ondernemen zit in je bloed. Bovenal ben je innovatief, nieuwsgierig, betrokken, analytisch, een gemotiveerd arts en een teamspeler. Makkelijk is het niet altijd, uitdagend wel: er zijn keuzes te over en je hebt een zekere pioniersgeest nodig om te kunnen slagen binnen deze organisatie want deze organisatie heeft ambitie en vraagt passie!

Aanbod

Wat bieden zij jou? Behalve de eerder genoemde prettige werkomgeving en doorgroeimogelijkheden, biedt onze opdrachtgever: * Een goed salaris volgens de LAD Schalen, uiteraard afhankelijk van je ervaring. Dit komt er op neer dat je tussen de 3500 en 6100 bruto per maand verdient op basis van fulltime; * 25 vakantiedagen; * 8% vakantiegeld; * Pensioen 50/50; * Opleidingsregeling; * Flexibel werken.

Inlichtingen

Ben jij de gemotiveerde arts die wij zoeken? Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0) 6 46 41 60 09 of denise@ggz-werving.nl

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!