Vacature Manager Behandelzaken / Regiebehandelaar (GZ/KP) – Leiden

Introductie

Ben jij als GZ- of Klinisch Psycholoog op zoek naar een combinatierol Manager Behandelzaken binnen de sGGZ?

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Dé aanbieder van specialistische geestelijke gezondheidszorg in het noorden en midden van Zuid-Holland. Voor jonge, volwassen of juist wat oudere mensen met psychische klachten. Maar ze zijn meer dan hun locaties en cliënten. Het kloppende hart van de organisatie wordt gevormd door de bevlogen medewerkers. Met jarenlange ervaring of nog in opleiding. En die geven ze graag de ruimte. Om professioneel te groeien en om jouw ideeën kwijt te kunnen op een plek waar je nog gehoord wordt. Want samen bereik je meer. De werkgever met ruimte!

Functie

Wat houdt de functie in?

Als manager behandelzaken en regiebehandelaar ben je resultaatgericht en in staat vanuit overzicht een breed takenpakket uit te voeren.Als Manager behandelzaken en als GZ of KP werk je aan continue verbetering van de behandeling en begeleiding van cliënten. Je bent regiebehandelaar voor cliënten die verblijven op het terrein Oegstgeest, waarbij jouw expertise als GZ of KP nodig is.

Je geeft cognitieve gedragstherapie, traumabehandelingen, exposure en andere veranderingsgerichte behandelingen. Je geeft supervisie aan alle basispsychologen en orthopedagogen van de herstelvoorzieningen. Je bent onderdeel van het psychologen en orthopedagogen team van terrein Oegstgeest en met elkaar zorgen jullie voor ontwikkeling en innovatie en dragen jullie ideeën aan bij het management team.

Je werkt nauw samen met andere disciplines zoals psychiaters, (huis)artsen, verpleegkundig specialisten, verpleegkundigen en agogen. Leidend is het leveren van herstelgerichte zorg, waarbij de behandeling en begeleiding gericht is op de doelen van de cliënt op het gebied van medisch, persoonlijk en maatschappelijk herstel.

Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken?

* Jouw stijl van leidinggeven is transparant, flexibel en open;
* Je bent geregistreerd klinisch of GZ-psycholoog;
* Je hebt ervaring in de specialistische GGZ;
* Je hebt kennis van en ervaring in CGT en EMDR.
* Je benut je communicatieve vaardigheden in contact met cliënten, maar ook in contacten met medewerkers en ketenpartners;
* Jij hebt oog voor (de effecten van) externe ontwikkelingen. Je bent in staat die ontwikkelingen, in het licht van de maatschappelijke taak en verantwoordelijkheid van de organisatie te vertalen naar acties, maatregelen en innovaties, zodat deze organisatie n een toekomstbestendige organisatie is en blijft.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een contract voor onbepaalde tijd conform (CAO GGZ);
* Een bruto maandsalaris voor een GZ Psycholoog tussen de €3.364,- en €5.280,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 65) en voor een klinisch psycholoog tussen de €4.084 en €6.373 (FWG 70);
* Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
* 8% vakantietoeslag;
* Complementaire managementtoeslag van 5%;
* Reis- en onkostenvergoeding;
* Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
* Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
* Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
* Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
* Opleiding en ontwikkeling waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Sanne Cremer
sanne.cremer@ggz-werving.nl
+31(0)6-29520905

Sollicitatie

Sanne Cremer
sanne.cremer@ggz-werving.nl
+31(0)6-29520905

Andere vacatures