Vacature Manager Behandelzaken – Leiden + Leidschendam

Introductie

Ben jij als professional op zoek naar een tweedelige rol, waarin je niet alleen voor de cliënt maar ook voor het team zorgt? Wij zijn namens een opdrachtgever voor locaties Leiden en Leidschendam op zoek naar een Manager Behandelzaken die zorginhoud en beleid bij elkaar brengt.

Organisatie

Waar ga je werken? De acute opnameklinieken vallen onder de zorgfunctie Acute Psychiatrie en bevinden zich in Leiden en Leidschendam. Op beide locaties is een afdeling voor Medium Care en een afdeling voor High Intensive Care. In totaal gaat het om ongeveer 110 bedden in een samenwerking van twee managers algemene zaken en twee managers behandelzaken. De zorgfunctie Acute psychiatrie omvat naast de HIC, een Medium Care kliniek, een Medium Care voor ouderen en een kliniek voor mensen met een verstandelijke beperking en een psychiatrische aandoening. Daarnaast bestaat de ambulante zorg in Acuut uit een 24/7 crisisdienst, diverse IHT-teams en diverse locaties voor acute dagbehandeling.

Functie

Wat ga je doen? Je geeft leiding aan een enthousiast team van meer dan honderd deskundige collega’s, zoals psychiaters, A(N)IOSsen, verpleegkundigen, allround begeleiders, ervaringswerkers, waarbij je gebruik maakt van elkaars expertise. Samen met de collega-manager Algemene Zaken ben je verantwoordelijk voor de aansturing maar vooral ook voor de verdere ontwikkeling van de opnameklinieken. Je rapporteert hierover aan de directie en zoekt actie naar samenwerking met de collega-managers van de zorgfunctie in het MT. Jij bent binnen jouw vakgebied goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor je in staat bent om in combinatie met je eigen visie nieuwe activiteiten te initiëren en te innoveren. Met jouw inhoudelijke expertise, ondernemerschap én natuurlijk leiderschap ben je in staat medewerkers op een positieve manier te stimuleren en te motiveren met als focus: persoonlijke ontwikkeling én het behalen van resultaten. Je bent een coach op het gebied van kwalitatief goede behandelingen en een leidinggevende die zorgt voor een positieve en deskundige sfeer binnen het team.

Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken? Jij bent de professional die stevig in zijn/haar schoenen staat en zich niet alleen hard maakt voor de zorg onze cliënten maar ook voor het team zorgt! Jij bent immers door jouw tweedelige rol degene waar zorginhoud en beleid bij elkaar komen. Om echt te slagen in deze rol beschik jij over: * Een BIG-registratie als Psychiater of VS; * Een verbindend vermogen; * Vind je het een uitdaging om te bouwen aan een veranderende/verbeterende omgeving; * Ervaring in de (acute) psychiatrie; * Uitstekende communicatieve vaardigheden; * Flexibiliteit en ondernemerschap. Heb jij nog geen leidinggevende ervaring maar ben je ervaren als psychiater of Verpleegkundig Specialist? De organisatie faciliteert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei en biedt begeleiding van een ervaren manager behandelzaken.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Een bepaalde tijd contract conform (CAO GGZ); * Een marktconform salaris, afhankelijk van professionele achtergrond; * Een management toeslag van 5% over het bruto jaarsalaris; * Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris; * 8% vakantietoeslag; * Reis- en onkostenvergoeding; * Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn; * Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen); * Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen; * Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren; * Opleiding en ontwikkeling via hun eigen Academie, waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31 (0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!