Vacature Klinisch Psycholoog – Amsterdam

Introductie

Ben jij Klinisch Psycholoog en vind je het een uitdaging om (groeps-)schematherapie toe te passen bij complexe persoonlijkheidsstoornissen? Is het je passie om samen met een enthousiast multidisciplinair team de deskundigheid op het gebied van schematherapie te optimaliseren? Lees onze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze organisatie biedt hulp aan jong-, volwassenen, en ouderen in en rondom Amsterdam. Ze werken poliklinisch, klinisch en outreachend (met een breed behandelaanbod in bGGZ en sGGZ). Ze voeren een toonaangevend en persoonlijk beleid binnen de psychische gezondheidszorg: werken samen met de patiënten en netwerkpartners, houden de naaste omgeving van de patiënt nauw in de gaten en de behandelingen zijn afgestemd op lichaam en geest. Hiervoor implementeren ze continue nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek. Met verschillende vestigingen en multidisciplinaire teams is bijna iedere combinatie mogelijk: ze kijken heel graag mee naar jouw eigen wensen en ambities. Vrijblijvend kennis maken kan wat hen betreft altijd.

Functie

Wat ga je doen?

Het poliklinische behandelteam Schematherapie biedt verschillende ambulante en deeltijd schematherapie groepen voor patiënten met een variatie aan persoonlijkheidsstoornissen. Er is een 2-daags deeltijdprogramma voor jongvolwassen patiënten (25-35 jaar) en een 3-daags deeltijdprogramma voor volwassenen, waarbij er een combinatie van schematherapie en vaktherapie wordt geboden. De minder intensieve ambulante groepen zijn ofwel een combinatie van een meer cognitieve schematherapie groep en wekelijkse individuele schematherapie, ofwel een meer experiëntiële schemagroep in samenwerking met de vaktherapeuten (drama, beeldend, psychomotorisch) met daarnaast individuele gesprekken.

Het schema team is een multidisciplinair team met psychotherapeuten, GZ-psychologen (al dan niet in opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut), vaktherapeuten (beeldend, drama en psychomotorische therapie), een klinisch psycholoog en een psychiater. Je bent binnen deze functie werkzaam op de polikliniek Persoonlijkheidsstoornissen welke onderdeel uitmaakt van de zorglijn Persoonlijkheidsstoornissen. De zorglijn heeft poliklinische teams op de locaties Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en Hoofddorp. Deze vacature betreft de locatie Amsterdam.

Functie-eisen

Wat ga je doen?

* Deelname aan het team schematherapie en vanuit je deskundigheid bijdragen aan de inhoudelijke vormgeving;
* Deelname aan vergaderingen op poli- en zorglijnniveau en een bijdrage leveren aan beleidsontwikkelingen;
* Het uitvoeren van groeps- en individuele behandelingen;
* Werkbegeleiding en supervisie geven aan GZ-psychologen in opleiding tot klinisch psycholoog of psychotherapeut;
* Superviseren van intakes waarbij naast het de anamnese ook meerdere (semi-) gestructureerde vragenlijsten voor persoonlijkheidsstoornissen en PTSS worden afgenomen;
* Zo mogelijk ook het bieden van individuele traumabehandeling (geïntegreerde behandeling).

Wat neem jij mee?
* Een volledig afgeronde opleiding als Klinisch psycholoog (BIG-geregistreerd);
* Je bent schematherapeut of in opleiding daartoe;
* Je bent bij voorkeur geregistreerd groepstherapeut of in opleiding hiertoe, of hebt een sterke affiniteit en ervaring met het behandelen in groepen;
* Je hebt ervaring en affiniteit met de behandeling van patiënten met ernstige persoonlijkheidsstoornissen.

Verder is het een pré wanneer je EMDR ervaring of registratie hebt en ervaring met een andere vorm van evidence based traumabehandeling. Hiernaast zien ze graag dat je interesse hebt in het superviseren van psychologisch onderzoek.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 70 en je salaris is afhankelijk van ervaring. Het is mogelijk direct een contract voor onbepaalde tijd aangeboden te krijgen. Ze hechten veel waarde aan bijscholing en deskundigheidsbevordering. Je beschikt over een eigen budget deskundigheidsontwikkeling van € 1500,- per jaar op basis van fulltime dienstverband.

Een interessante en innovatieve werkplek: Inhoudelijk is de zorglijn hard bezig met het verder ontwikkelen van een geïntegreerd aanbod van persoonlijkheids- en traumabehandelingen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van de mogelijkheden van e-health en blended behandelen. Ook vindt wetenschappelijk onderzoek plaats binnen de zorglijn. Daarnaast biedt de organisatie goede mogelijkheden voor bij- en nascholing, zoals cursussen en congressen en supervisie en/of intervisie.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31(0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp