Vacature Hoofdbehandelaar – Nijmegen

Introductie

Voor een GGZ instelling (sGGZ) in Nijmegen zoeken we een ambitieuze Hoofdbehandelaar (GZ, Psychiater of KP)!

Organisatie

Waar gaat u aan de slag? Deze organisatie biedt specialistische zorg aan mensen met een eetstoornis. Ze behandelen middels multidisciplinaire teams en behandelmethoden in groepssetting. Ook behandelen ze in de ambulante individuele setting. De naasten van de cliënt worden zoveel mogelijk betrokken bij de behandeling.

Functie

Tot het takenpakket van de Hoofdbehandelaar behoren onder meer het verrichten van: * Diagnostiek in de intakefase; * Behandeladvies opstellen met collega’s; * Bijdragen aan ontwikkeling en verbetering van behandelprogramma’s; * Evalueren samen met uw multidisciplinaire team; * Betrokken zijn bij crisis/stagnatie situaties rondom behandelingen.

Functie-eisen

Als Hoofdbehandelaar beschikt u over: * Relevante afgeronde WO opleiding; * BIG registratie tot GZ-Psycholoog, Psychotherapeut of Klinisch Psycholoog; * 1-3 jaar ervaring; * Kennis van diverse behandelmethodieken; * Toegankelijke werkstijl richting collega en cliënt; * Aantoonbare affiniteit met de doelgroep eetstoornissen.

Aanbod

Wat bieden zij? * Salariëring volgens de CAO GGZ; * Een prettig en flexibel team om mee samen te werken; * Ruime opleidingsmogelijkheden; * Een uitdagende functie en werkomgeving.

Inlichtingen

Bent u de Hoofdbehandelaar die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met uw CV. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ivana Lubina via 06-27016396.

INTERESSE?

Ivana Lubina via 06-27016396 of via ivana@ggz-werving.nl.

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!