Vacature GZpsycholoog Kind & Jeugd

Vacature GZpsycholoog Kind & Jeugd volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Vacature
Bent u GZpsycholoog Kind & Jeugd en zoekende naar advies over een mogelijke nieuwe stap binnen uw loopbaantraject? Bent u nieuwsgierig naar een frisse impuls voor uw carrière als GZpsycholoog Kind & Jeugd en wellicht binnen een ander specialisme, doelgroep of behandelingsmethode? Wanneer dit zich voordoet dan nodigen wij sinds 2010 GZpsychologen Kind & Jeugd zoals u uit om uw nieuwsgierigheid te bespreken met onze ervaren Recruitment Consultants. Onze consultants hebben de studie psychologie doorlopen en hebben om die reden de juiste vakkennis en affiniteit binnen de GGZ-sector.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

U kunt met ons in contact geraken door in te gaan op onze vacature GZpsycholoog Kind & Jeugd of stuur een verzoek om in uw eigen tijd de mogelijkheden te onderzoeken. Als onze Recruitment Consultants daaropvolgend het gesprek met u beginnen dan kijken jullie gezamenlijk naar de mogelijkheden, uw ambities en uw wensen als GZpsycholoog Kind & Jeugd. Zo bepalen wij samen aan de hand van uw functieprofiel of het een goede koppeling is met de vacature voor GZpsycholoog Kind & Jeugd, de desbetreffende vestiging en organisatie. Als het toch niet helemaal de juiste match is, dan kunnen we – met uw akkoord – de essentiële informatie voor een later moment bewaren en u dan opnieuw benaderen als er een nieuwe vacature bij een beter passende vestiging of organisatie binnen komt.

Onze procedure in het kort

Wij beginnen onze procedures door kennis met u te maken door middel van een face-to-face diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Dit diepte interview wordt aangevuld met een door u ingevuld motivatiedocument en Carrière Waarden Assessment. Van het gesprek en de vergaarde informatie wordt een dossier geconstrueerd die wordt verzonden naar uw gewenste organisatie. Met dit ingevulde dossier kijken wij samen met de opdrachtgever of u als GZpsycholoog Kind & Jeugd bij ze past. Door deze heldere werkstijl te hanteren kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie GZpsycholoog Kind & Jeugd meteen praten met de organisatie over de onderwerpen die echt belangrijk zijn. Uit onze ervaring blijkt dat deze procedure tot de beoogde resultaten leidt voor alle betrokken partijen. In uw zoektocht naar een mooie nieuwe uitdaging als GZpsycholoog Kind & Jeugd staan wij helemaal klaar om u in dit traject te begeleiden en assisteren.