Vacature GZ-Psycholoog Volwassenen – Roosendaal

Introductie

Ben jij een innovatieve GZ-psycholoog Volwassenen op zoek naar een flexibele organisatie met veel opleidingsmogelijkheden? Lees dan verder!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Voor een toegankelijke GGZ-aanbieder in Roosendaal, zijn we op zoek naar een innovatieve GZ-psycholoog Volwassenen. Het betreft een landelijke organisatie met vestigingen door het hele land. Ze bieden zowel BGGZ als SGGZ aan, zijn goed ingebed in regionale samenwerkingsverbanden en hebben korte lijnen naar de verwijzers. Deze organisatie staat voor een goede werkrelatie tussen cliënt en therapeut én state-of-the-art behandelaanbod. Beiden zijn voorwaarden voor een succesvolle behandeling.

Functie

Wat houdt de functie in?

Je takenpakket? Als GZ-psycholoog behandel je volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten, zowel face-to-face als met behulp van e-Health behandelprogramma’s. Daarnaast is het mogelijk om groepsbehandelingen te doen / op te zetten, mee te denken over de ontwikkeling van het behandelaanbod en supervisie en/of werkbegeleiding te geven.

Functie-eisen

Voor de functie van GZ-psycholoog, herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van behandelprogramma’s. Verder ben je secuur, flexibel en zelfstandig en heb je affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie. Tot slot ben je bereid tot het ondersteunen van en/of werkbegeleiding geven aan basispsychologen.

Verder beschik je over:
* Een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog;
* Ervaring en affiniteit met de doelgroep;
* Ervaring met EMDR, CGT en/of schematherapie(dit is een pré).

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Kenmerkend voor deze organisatie zijn de platte structuur, de informele en persoonlijke werksfeer en het werken in kleine, zelfsturende teams. Het is een flexibele organisatie en je krijgt veel vrijheid wat betreft aanpak en behandeling. Ze werken met de CAO ggz, maar wat betreft inschaling, aantal uren en opleidingsmogelijkheden zijn ze erg flexibel. Vanuit het management word je gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en jezelf te ontwikkelen door middel van bijscholing en workshops.

Inlichtingen

Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan voor woensdag 4 maart via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

drs. Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@ggz-werving.nl

Andere vacatures