Vacature GZ-Psycholoog Volwassenen – Almere

Introductie

Ben jij een innovatieve GZ-psycholoog op zoek naar een toegankelijke GGZ-aanbieder in Almere? Lees dan verder!

Organisatie

Voor wie zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog?

Onze opdrachtgever is een eerste- en tweedelijns GGz aanbieder (WTZI erkende instelling) met een landelijke netwerk van kleinschalige praktijken. Bij dit bedrijf werken (GZ) psychologen, klinisch psychologen en psychiaters in teamverband samen op kleinschalige praktijken, die goed ingebed zijn in regionale samenwerkingsverbanden en met korte lijnen naar de verwijzers.

De generalistische en specialistische GGz-zorg van dit bedrijf is vraaggestuurd en geprotocolliseerd en ligt dicht bij de leefwereld van cliënten. Onze opdrachtgever staat voor een goede werkrelatie tussen cliënt en therapeut én state-of-the-art behandelaanbod. Beiden zijn voorwaarden voor een succesvolle behandeling.

Functie

Wat houdt de functie in?

De GZ-psycholoog behandelt volwassen cliënten met een verscheidenheid aan klachten,zowel face-to-face als met behulp van e-Health behandelprogramma’s. Naast individueel cliëntcontact behandelt deze ook cliënten in groepen. Ook wordt hij of zij uitgenodigd om mee te helpen bij de ontwikkeling van het nieuwe behandelaanbod.

Functie-eisen

Voor de functie van GZ-psycholoog, herken je jezelf in de volgende profielschets:

Je bent een innovatieve behandelaar met visie op de zorg en je wilt bijdragen aan de ontwikkeling van behandelprogramma’s. Verder ben je secuur, flexibel en zelfstandig en heb je affiniteit met zowel individuele therapie, als ook groepstherapie. Tot slot ben je bereid tot het ondersteunen van en/of werkbegeleiding geven aan basispsychologen.

Verder beschik je over:
* Een geldige BIG-registratie als GZ-psycholoog;
* Ervaring en affiniteit met de doelgroep;
* Ervaring met EMDR, CGT en/of schematherapie is een pré.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

Deze organisatie biedt een prettige werkplek in een enthousiast team en arbeidsvoorwaarden conform de CAO ggz. Wat betreft inschaling, aantal uren en opleidingsmogelijkheden zijn ze erg flexibel.

Ze hebben kleine teams, zodat er op een laagdrempelige en persoonlijke manier kan worden samengewerkt. Vanuit het management word je gestimuleerd om binnen de zorg te innoveren en uzelf te ontwikkelen door middel van bijscholing en workshops.

Inlichtingen

Ben jij de GZ-psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan voor donderdag 28 mei via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Sanne Cremer via 06 29 52 09 05.

Sollicitatie

drs.Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@ggz-werving.nl

Andere vacatures