Vacature GZ-Psycholoog Poli ASS en ADHD – Amsterdam

Introductie

Heb jij passie voor de zorg aan volwassenen met ASS en ADHD of ben je nieuwsgierig en wil je je kennis en expertise op dit gebied vergroten? Lees onze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze organisatie biedt hulp aan jong-, volwassenen, en ouderen in en rondom Amsterdam. Ze werken poliklinisch, klinisch en outreachend (met een breed behandelaanbod in bGGZ en sGGZ). Ze voeren een toonaangevend en persoonlijk beleid binnen de psychische gezondheidszorg: werken samen met de patiënten en netwerkpartners, houden de naaste omgeving van de patiënt nauw in de gaten en de behandelingen zijn afgestemd op lichaam en geest. Hiervoor implementeren ze continue nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek. Met verschillende vestigingen en multidisciplinaire teams is bijna iedere combinatie mogelijk: ze kijken heel graag mee naar jouw eigen wensen en ambities. Vrijblijvend kennis maken kan wat hen betreft altijd.

Functie

Wat ga je doen?

De poli Autisme en ADHD biedt diagnostiek en kortdurende behandeling bij (jong) volwassenen met (vermoeden van) een autismespectrumstoornis (ASS) en/of AD(H)D. Het betreft een ambitieus team dat volop in ontwikkeling is. Ze verwelkomen de komende periode meerdere nieuwe collega’s, en werken samen aan een nieuwe inhoudelijke koers. Met behulp van de ervaringswerkers hebben ze een aantal mooie psycho-educatie modules ontwikkeld en hun diagnostisch proces proberen ze continu te verbeteren en up to date te houden.

In deze uitdagende functie voer je diagnostiek uit naar ASS en ADHD, je doet korte behandelingen en je geeft consultaties over autisme aan collega’s van andere afdelingen. Je superviseert in samenwerking met de klinisch psycholoog de behandelingen van de basispsychologen in het team. Je neemt deel aan het MDO.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

Bij de uitvoering van de werkzaamheden is pioniergeest een must: een grote mate van verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid en probleemoplossend vermogen zijn nodig om de taken goed uit te kunnen voeren.

* Je bent een BIG-geregistreerde GZ-psycholoog;
* Je hebt ervaring in diagnostiek en behandeling bij volwassenen met autisme en volwassenen met AD(H)D of je bent bereid je het werken met deze doelgroepen eigen te maken;
* Je functioneert zelfstandig en in teamverband uitstekend.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ.
* Een dienstverband bij onze organisatie start met een jaarcontract.
* De functie is ingedeeld in FWG 65 (GZ psycholoog). Je salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week.

Daarnaast bieden ze goede secundaire voorwaarden waaronder een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, een vaste eindejaarsuitkering van 8,33 %, een fietsregeling, 8 % vakantiegeld, korting op één van de collectieve ziektekostenverzekeringen én je krijgt gratis een abonnement op Cultuur Werkt.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp