Vacature GZ-Psycholoog Ouderenzorg – Regio Groenlo

Introductie

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb jij ideeën over een hoe jij een bijdrage kunt leveren aan een nieuwe vakgroep GGZ doelgroep Ouderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag in een zelfstandig (behandel)team die alle ruimte krijgt om de werkzaamheden op basis van gezamenlijke doelstellingen vorm en inhoud te geven. Team behandeldienst en begeleiding bestaat op dit moment uit twee specialisten ouderengeneeskunde, één technisch geneeskundige, vijf verpleegkundig specialisten, twee-psychologen, twee geestelijk verzorgers en vier bewegingsagogen. Het team ontvangt leiding van de manager kwaliteitsontwikkeling en zorginnovatie.

De organisatie heeft een platte managementstructuur. Dit doen ze omdat ze waarde hechten aan het nemen van verantwoordelijkheid. Medewerkers werken in zelfsturende teams die zelf afspraken maken over de zorg en ondersteuning die zij bieden. Hierdoor hebben teams ruimte om zorg op maat te bieden die echt aansluit bij de wensen en behoeften van ouderen.

Functie

Wat ga je doen?

Een deel van jouw werkzaamheden zal bestaan uit het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek en psychologische behandeling en begeleiding bij cliënten. Een ander belangrijk deel van de werkzaamheden zal zich richten op het ondersteunen van zorgteams bij het omgaan met moeilijk hanteerbaar gedrag.

Naast de reguliere werkzaamheden draag je (al dan niet samen met andere specialisten) bij aan de ontwikkeling van medische zorg en behandeling, methodieken en werkwijzen en draag je bij aan vernieuwend opleiden (PIOG’s) van nieuwe collegae binnen een innovatieve Gecombineerde Opleidingsplaats (GOP).

Belangrijk te weten is dat je onderdeel wordt van een zelfstandig (behandel)team die alle ruimte krijgt om de werkzaamheden op basis van gezamenlijke doelstellingen vorm en inhoud te geven. Team behandeldienst en begeleiding bestaat op dit moment uit twee specialisten geneeskunde, één technisch geneeskundige, vijf verpleegkundig specialisten, twee-psychologen, twee geestelijk verzorgers en vier bewegingsagogen. Het team ontvangt leiding van de manager kwaliteitsontwikkeling en zorginnovatie. Al je kennis als GZ-psycholoog wordt aangesproken zodat je protocol-overstijgend kunt behandelen. Het team staat nog in ‘de kinderschoenen’ – jullie gaan samen alles opzetten. Omdat dit zowel super gaaf als spannend is komen zij jou graag tegemoet met een vaste aanstelling, direct aan het begin een dienstverband.

Functie-eisen

Wat verwachten ze van je?

• je hebt de wo-opleiding psychologie met relevante afstudeerrichting afgerond.
• je bent geregistreerd in het BIG-register als GZ-psycholoog.
• je hebt (bij voorkeur) enkele jaren werkervaring opgedaan in de ouderen- of gehandicaptenzorg.
• je hebt een duidelijke visie over de samenstelling van en onderlinge samenwerking binnen een vakgroep.
• Je weet welke vaardigheden en competenties ten minste nodig zijn om dit vak succesvol uit te voeren en kunt gemotiveerd toelichten dat jij deze in huis hebt.
• Je beschikt over een auto en rijbewijs.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

• Contracturen stemmen wij graag persoonlijk met jou af. Doorgaans werk je tijdens kantoortijden.
• Direct een vast contract.
• Een bruto maandsalaris tussen €3.707,64 en €5.584,67 (FG 65) op basis van een fulltime dienstverband, inschaling op basis van reeds opgedane kennis en ervaring.
• Een reiskostenvergoeding, 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering.
• De mogelijkheid om je arbeidsvoorwaardenpakket naar eigen wens samen te stellen.
• Een afwisselende baan waarin je veel regelruimte hebt en wordt uitgedaagd om initiatief te nemen.
• Ruimte om jezelf als professional te blijven ontwikkelen.

Inlichtingen

Ben jij de GZ-Psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ivana Lubina via 06 27 01 63 96.

Sollicitatie

Ivana Lubina
06 27 01 63 96.
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp