Vacature GZ-Psycholoog – Limburg

Introductie

Wil jij groeien in een eigentijds, collegiaal en multidisciplinair centrum gericht op psychotherapeutische hulpverlening? Dan zijn wij op zoek naar jou! We zoeken een klinisch psycholoog met behandelervaring op het gebied van afhankelijkheids- en burn-out problematiek en stemmings- en angststoornissen.

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

De organisatie richt zich op cliënten en hun naasten die elders in de zorg zijn vastgelopen en vanuit eigen motivatie een echte ‘u-turn’ willen maken. Met een holistische aanpak werken ze samen met verschillende specialisten aan duurzame verandering.

Expert op het gebied van doelgericht behandelen van meervoudige problematieken. In 2×7 weken realiseren zij d.m.v. therapieën, interventies, trainingen, etc. de client zijn of haar plek in de maatschappij te (her)vinden. De behandelingen zijn in die zin (2×7 weken) kortdurend en zeer intensief, maar wegens de ‘helende’ aanpak in de Limburgse heuvels zeer effectief.

Functie

Wat ga je doen?

Als klinisch psycholoog ondersteun je alle teams in de behandeling van hun cliënten. Dit doe je onder meer als regiebehandelaar bij zeer complexe casussen.
Je staat de teams bij op het gebied van diagnostiek, crisissen en complexere vraagstukken.
Je toont klinisch leiderschap: je neemt de regie, je bent een sparringpartner voor je collega’s, je participeert in innovatieve projecten en je draagt bij aan de inhoudelijke ontwikkeling van het team.
Je participeert samen met de artsen, psychiaters, klinisch psychologen en verpleegkundig specialisten van het medisch team in de (dagelijkse) multidisciplinaire overleggen van de Nederlandse en internationale behandelteams.

Functie-eisen

Wie ben jij?

* Je bent een big-geregistreerd klinisch psycholoog met behandelervaring op het gebied van afhankelijkheids- en burn-out problematiek en stemmings- en angststoornissen;
* Je hebt affiniteit met psychotherapie en je kunt samenwerken binnen meerdere teams en protocollair werken.
* Je bent stressbestendig, flexibel en sterk in het omgaan met crisissituaties;
* Je herkent jezelf in deze kernwaarden: attent, durf, zelfbewust, gedreven en hoogwaardig;
* Je communiceert sterk en efficiënt (mondeling en schriftelijk) in het Nederlands en het Engels;
* Je beschikt over goede sociale vaardigheden en een sterk empathisch vermogen;
* Je kunt collega’s en cliënten motiveren en stimuleren tijdens de behandelingen;
* Je zorgt ervoor dat contacten met cliënten ondersteunend en beschermend zijn, gericht op het tot stand brengen van inzicht en gedragsverandering.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Je mag rekenen op een marktconform salaris o.b.v. de ggz cao (fwg 75), goede secundaire arbeidsvoorwaarden (waaronder reiskostenvergoeding en een uitstekende pensioenregeling via PFZW) en een persoonlijk budget;
* Dit persoonlijk budget is voor bij- en nascholing, de kosten van het bezoeken van congressen, cursussen, opleiding en symposia, alsmede de kosten voor verschillende beroepsverenigingen;
* Je uren worden in overleg bepaald;
* Je werkt op een unieke, groene plek en je kunt op bepaalde tijden gratis gebruikmaken van het zwembad en de fitnessruimte.

Inlichtingen

Ben jij de Klinisch Psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009.

Sollicitatie

Denise van der Poel
+31(0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp