Vacature GZ-psycholoog K&J

Vacature GZ-psycholoog K&J volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Vacature
Bent u GZ-psycholoog K&J en zoekende naar consultatie over nieuwe mogelijkheden en zelfontplooiing binnen uw loopbaantraject? Benieuwd naar een ander vooruitzicht voor uw loopbaan als GZ-psycholoog K&J, zoals binnen de opleidingsmogelijkheden, een andere specialisme, een andere groep cliënten of nieuwe behandelingsmethodes? Anno 2010 vragen wij GZ-psychologen K&J zoals u om met ons in contact te komen en met onze ervaren Recruitment Consultants diverse mogelijkheden te bespreken. Zij hebben de studie psychologie genoten en hebben daarom de juiste aansluiting, verwantschap en expertise binnen de GGZ-sector.

Hoe gaan wij te werk

Wij maken met u kennis aan de hand van een een persoonlijk diepte interview met één van onze Recruitment Consultants. Daarvoor hebben wij u dan gevraagd om een Carrière Waarden Assessment en een motivatiedocument in te vullen. Door deze ingevulde documenten als leidraad te gebruiken kijken we of u als GZ-psycholoog K&J bij één van onze opdrachtgevers past. Van alle eerder vergaarde informatie wordt dan een overzichtelijk dossier geconstrueerd, die met uw akkoord wordt verzonden naar uw gewenste organisatie. Door deze transparante werkstijl te hanteren kunt u gedurende uw eerste sollicitatiegesprek voor de functie GZ-psycholoog K&J direct met de organisatie over de belangrijke onderwerpen hebben. Uit onze ervaring blijkt dat deze procedure tot mooie resultaten, openbaringen en inzichten leidt voor beide partijen. In uw speurtocht naar een nieuwe functie als GZ-psycholoog K&J staan wij klaar om u met het traject te assisteren en begeleiden.

De mogelijkheden bij FBRC GGZ Werving & Selectie

Met onze vacatures voor GZ-psychologen K&J en andere GGZ specialisten, het opsturen van een verzoek om in uw eigen tijd de toekomstmogelijkheden van een vacature te onderzoeken of op eigen initiatief met ons contact op te nemen met eventuele vragen kunt u met ons in contact komen. Wanneer u dan in contact komt met onze Recruitment Consultants kijkt u gezamenlijk naar uw ambities en verlangens als GZ-psycholoog K&J. We determineren samen aan de hand van uw functieprofiel of die matcht bij de vacature voor GZ-psycholoog K&J, de betreffende vestiging en organisatie. Wanneer de bijbehorende vestiging of organisatie niet helemaal de goede match is, dan is het mogelijk dat we de informatie, met uw instemming, voor een later moment bewaren en dat we u op de hoogte brengen als er een beter passende vestiging of organisatie voor u binnen komt.