Vacature GZ-psycholoog Forensisch – Amersfoort

Introductie

Wil jij bijzondere cliënten te begeleiden naar herstel en het hervinden van hun plek in de samenleving? Bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Het Forensisch team in Amersfoort biedt hoogstaande forensische behandelingen vanuit een historie in de forensische verslavingszorg. Daarnaast hebben ze een unieke combinatie gemaakt door een forensische poli te integreren in een forensisch FACT team; Binnen dit team is veel ruimte voor innovatie en creativiteit met als doel het voorkomen en terugdringen van recidieve. Ook een net afgestudeerde, enthousiaste, GZ-psycholoog zou hier prima tussen passen. Ze gaan graag met je in gesprek!

Functie

Waar hebben ze jouw talent voor nodig?

Je bent inzetbaar als diagnosticus en als behandelaar. Je werkt nauw samen met de reclassering en je collegae, en zorgt er gezamenlijk voor dat de complexe problematiek van de cliënten beheersbaar blijft en verbeterd wordt. In de cliëntenzorg komt een breed scala aan diagnoses en behandelingen voor, zoals verslavingsproblematiek, diverse as I stoornissen (waaronder ook impulscontrole stoornissen) en persoonlijkheidsproblematiek. Ook pas je waar nodig EMDR, DGT of schematherapie toe. Uiteraard bieden ze ook specifieke forensische behandelmodules aan. Al naar gelang jouw ervaring kom je in aanraking met As I en ook As II problematiek. Je wordt ook ingezet als regiebehandelaar.

Je draagt actief bij aan het vergroten van kennis bij de afdelingsteams en aan de ontwikkeling van eventuele nieuwe behandelprogramma’s. Je wordt ingezet voor teamondersteuning, intervisie en reconstructies. Dit in nauwe samenwerking met de psychiater.

Binnen dit team is er meer tijd voor behandelen dan elders en is professionele autonomie een groot goed. Je hebt als GZ-psycholoog juist de ruimte om zelf accenten te leggen binnen het behandelaanbod en de cliëntenzorg. Ook kijken ze met jou naar waar aanvullende opleiding wenselijk is en faciliteren ze dat.

Functie-eisen

Wie ben jij?

Wanneer je pas bent afgestudeerd of als je al veel ervaring hebt, ben je bij hen welkom. Je kunt bij hen snel en uiteenlopende ervaring op doen, ze kunnen je (verder) opleiden m.b.t. forensisch behandelen en er is ruimte voor eigen ontwikkeling en inbreng.

* Je bent afgestudeerd en BIG-geregistreerd GZ-psycholoog met affiniteit of ervaring met de forensische doelgroep;
* Je hebt affiniteit met een cognitief therapeutisch of systemisch kader;
* Je beschikt over goede contactuele vaardigheden, je kunt cliënten overtuigen, relativeren en met stress omgaan en reflecteren op jouw eigen reacties en houding;
* Je vindt het leuk om bij dragen aan de ontwikkeling van het zorgaanbod en de kwaliteit daarvan.

Wanneer je over de volgende beschikt, is dat meegenomen, maar ze bieden ook trainings- en scholingsmogelijkheden:

* Lidmaatschap VCGT; basiscursus EMDR, Schematherapie of eventuele vervolgcursussen;
* Je hebt affiniteit met programma-ontwikkeling en kwaliteitsbeleid en je vindt het leuk hieraan bij te dragen.

Aanbod

Wat krijg je van hen?

* Het betreft een arbeidsovereenkomst van 24 tot 36 uur per week.
* De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn volgens de CAO GGZ en schaal 65;
* Zij hebben ook aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden, zo wordt het OV-woon-werkverkeer geheel vergoed (bij eigen vervoer geldt de CAO) en kun je deelnemen aan collectieve regelingen zoals een zorgverzekering en een fietsplan. Ook krijg je toegang tot een vitaliteitsplatform, vanwaar je aan allerlei sportieve activiteiten kunt ondernemen zoals boksclinics of windsurfen, daarnaast krijg je onbeperkt toegang tot het online trainingsaanbod van Good Habitz;
* Ze investeren in jouw ontwikkeling: 12 merken, 1 loopbaan. Door middel van specialisatietrajecten helpen ze je onder meer aan de VGCt registratie of leiden ze je op tot schematherapeut of EMDR practitioner. Ook besteden ze veel aandacht aan de ontwikkeling van Klinisch leiderschap.

Inlichtingen

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Sanne Cremer
+31(0)6-29520905
sanne.cremer@ggz-werving.nl

Andere vacatures