Vacature GZ-Psycholoog FACT Ouderen – Amsterdam

Introductie

Ben jij als GZ-Psycholoog, met affiniteit voor de doelgroep Ouderen, op zoek naar een werkgever die veel investeert in hun collega’s en in wetenschappelijk onderzoek op academische werkplaatsen? Lees onze vacature!

Organisatie

Waar ga je werken?

Deze organisatie biedt hulp aan jong-, volwassenen, en ouderen in en rondom Amsterdam. Ze werken poliklinisch, klinisch en outreachend (met een breed behandelaanbod in bGGZ en sGGZ). Ze voeren een toonaangevend en persoonlijk beleid binnen de psychische gezondheidszorg: werken samen met de patiënten en netwerkpartners, houden de naaste omgeving van de patiënt nauw in de gaten en de behandelingen zijn afgestemd op lichaam en geest. Hiervoor implementeren ze continue nieuwe ontwikkelingen uit wetenschappelijk onderzoek. Met verschillende vestigingen en multidisciplinaire teams is bijna iedere combinatie mogelijk: ze kijken heel graag mee naar jouw eigen wensen en ambities. Vrijblijvend kennis maken kan wat hen betreft altijd.

Functie

Wat ga je doen?

Binnen het team FACT Ouderen worden 175 ouderen patiënten behandeld vanaf 65 jaar waarbij sprake is van ernstige psychiatrische problematiek of neuro psychiatrische problematiek. Het behandelteam bestaat uit een psychiater, verpleegkundig specialist, GZ psycholoog (deze vacature), ambulant psychiatrisch verpleegkundige, GGZ Agoog en een ervaringswerker.

Als GZ-psycholoog houdt je je bezig met het uitvoeren van behandelingen samen met het multidisciplinair team. Je behandelt patiënten met ernstige psychiatrische problemen. Denk aan onder andere psychose, angst en stemmingsstoornissen, trauma, ernstige persoonlijkheidsproblematiek en cognitieve stoornissen met psychiatrische co-morbiditeit.

Daarnaast speel je een rol in de diagnostiek van bovenstaande stoornissen. EMDR en CGT zijn de meest passende behandelvormen bij de doelgroep. Daarnaast adviseer je je collega’s over bejegening en behandeling, neem je deel aan teamintervisie en verwachten we een bijdrage in de deskundigheidbevordering.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

• Je bent een BIG-geregistreerd GZ-psycholoog • Je hebt affiniteit met ouderen met ernstige psychiatrische problematiek • Je hebt ervaring met het uitvoeren van EMDR en CGT behandelingen • Je hebt ervaring met het uitvoeren van neuro psychologisch onderzoek • Werken in een team ervaar je als een toegevoegde waarde in je werk en je zet je deskundigheid ook in naar je collega’s • Het is een pre wanneer beschikt over werkervaring met ouderen met ernstige psychiatrische problematiek.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Gevarieerd en zinvol werk in een professionele werkomgeving;
* Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ: De functie is ingedeeld in FWG 65. Je salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt maximaal € 5.439,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week;
* Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op verlening.

Voor GZ-psychologen zijn er doorgroeimogelijkheden naar een functie als klinisch psycholoog of psychotherapeut. Daarnaast biedt de organisatie goede mogelijkheden voor bij- en nascholing, zoals cursussen en congressen en supervisie en/of intervisie. Je ontvangt een scholingsbudget waarmee je jezelf verder blijvend kan scholen.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp