Vacature GZ-psycholoog – Den Haag

Introductie

Voor een kleinschalige GGZ instelling in Den Haag zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog met affiniteit voor complexe doelgroepen. Met name expats die door culturele differentiatie moeilijk aarden in Nederland.

Organisatie

Waar gaat u aan de slag? Deze instelling is een van de weinigen die zich specifiek richt op een unieke doelgroep: cliënten met diverse culturele (en internationale) achtergronden. Zij onderscheiden zich doordat zij sGGZ-behandelingen en online bGGZ-behandelingen aanbieden die zo goed mogelijk aansluit op de persoon en de problematiek.

Functie

Tot het takenpakket van de GZ-Psycholoog behoort onder meer het verrichten van: * Opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan; * Als regiebehandelaar behandelingen uitvoeren; * Collega’s adviseren binnen behandelingen en ingewikkelde casuïstiek; * Supervisie en werkbegeleiding geven aan het team van behandelaren; * Bijdrage leveren aan de deskundigheid en ontwikkeling van het team en de behandelmethoden

Functie-eisen

Als GZ-Psycholoog beschikt u over: * BIG registratie GZ-Psycholoog; * Minstens 3 jaar ervaring als regiebehandelaar in een vergelijkbare doelgroep; * Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Behandeling kunnen geven in een derde taal is een pré; * Kennis van diverse stoornissen zoals stemmings-, angst-, somatoforme-, ADHD, ASS en persoonlijkheidsproblematiek; * Flexibele en verantwoordelijke werkhouding; * Een stressbestendige persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij? * Gunstige arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ; * Bijdrage aan externe scholing; * Een uitdagende functie met een interessante doelgroep; * Een dynamische en jonge organisatie met korte lijnen; * Betrokken en enthousiaste collega’s.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!