Vacature GZ-psycholoog – Amsterdam

Introductie

Voor een kleinschalige GGZ instelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog met affiniteit voor complexe doelgroepen. Met name expats die door culturele differentiatie moeilijk aarden in Nederland.

Organisatie

Waar gaat u aan de slag? Deze instelling is een van de weinigen die zich specifiek richt op een unieke doelgroep: cliënten met diverse culturele (en internationale) achtergronden. Ze hebben een cliëntgerichte benadering van behandeling zowel bGGZ als sGGZ in meerdere talen. Voor elke individuele cliënt maken ze een behandelplan op maat.

Functie

Tot het takenpakket van de GZ-Psycholoog behoort onder meer het verrichten van: * Opstellen, uitvoeren en evalueren van het behandelplan; * Als regiebehandelaar behandelingen uitvoeren; * Collega’s adviseren binnen behandelingen en ingewikkelde casuïstiek; * Supervisie en werkbegeleiding geven aan het team van behandelaren; * Bijdrage leveren aan de deskundigheid en ontwikkeling van het team en de behandelmethoden

Functie-eisen

Als GZ-Psycholoog beschikt u over: * BIG registratie GZ-Psycholoog; * Minstens 3 jaar ervaring als regiebehandelaar in een vergelijkbare doelgroep; * Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Behandeling kunnen geven in een derde taal is een pré; * Kennis van diverse stoornissen zoals stemmings-, angst-, somatoforme-, ADHD, ASS en persoonlijkheidsproblematiek; * Flexibele en verantwoordelijke werkhouding; * Een stressbestendige persoonlijkheid.

Aanbod

Wat bieden zij? * Gunstige arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ; * Bijdrage aan externe scholing; * Een uitdagende functie met een interessante doelgroep; * Een dynamische en jonge organisatie met korte lijnen; * Betrokken en enthousiaste collega’s.

Inlichtingen

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009 of klik op de button.

INTERESSE?

Denise van der Poel +31(0)6-46416009 denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!