Vacature GZ-Psycholoog – Amsterdam of Utrecht

Introductie

Wil je herstelgericht werken zodat cliënten de regie hervinden en weer inhoud en richting aan hun leven kunnen geven? Dit kan bij dé expert in verslavingszorg! We zijn op zoek voor het FACT-team of de polikliniek. Samen kijken wat het beste bij jou past!

Organisatie

Waar gaat u aan de slag?

Verslaving kan iedereen treffen! Wij behandelen dan ook een zeer diverse cliëntengroep, voor zowel middelenverslaving als gedragsverslaving. Onze behandelingen zijn licht als het kan, intensief als het moet, maar altijd effectief en innovatief. Dit zie je terug in de werkwijze en cultuur.

Je komt terecht in een gedreven team, waar ook ruimte is voor gezelligheid. Er hangt een gelijkwaardige sfeer: we doen het samen.

Functie

Wat ga je doen?

De teams bieden behandeling van stoornissen in alcohol- en middelengebruik, gokstoornissen en/of gedragsverslavingen aan een zeer diverse cliëntengroep: van jong tot oud, met en zonder co-morbide problematiek en met verschillende opleidingsniveaus en achtergronden. Hier werken biedt veel variatie.

Wat doen onze GZ-Psychologen zoal?

* Intake-, adviesgesprekken en (neuro)psychologisch onderzoek;
* Individuele en/of groepsbehandelingen voor verslaving (CGT en ACT);
* Individuele en/of groepsbehandelingen voor comorbiditeit (oa. CGT, EMDR, ImRs);
* Regie voeren over intakes en indicatiestelling;
* Regie voeren over behandeltrajecten;
* Onderhouden van contacten in het werkveld (huisartsen, buurtteams, ketenpartners);
* Geven van werkbegeleiding aan psychologen en HBO-behandelaren en eventueel supervisie aan collega’s in opleiding tot GZ-Psycholoog of VGCt cognitief-gedragstherapeut;
* Meedenken over inhoudelijk beleid en deelnemen aan projecten zoals E-health, LVB-beleid, GHB-expertiseteam, zorg voor kinderen van cliënten.

Functie-eisen

Wat neem jij mee?

Wij zijn een ambitieuze organisatie, waar kennis en kunde hoog in het vaandel staan. Ben jij de BIG-geregistreerde GZ-Psycholoog die interesse heeft in onze doelgroep en therapievormen en zich met enthousiasme inzet voor jouw cliënten, jouw team en onze organisatie? Dan pas jij bij ons!

Het poliklinisch team bestaat uit psychiaters, (GZ-)psychologen, verslavingsartsen, cognitief gedragstherapeutisch werkers en groepsbegeleiders . Er wordt gewerkt volgens evidence based behandelmethoden als CGT en ACT.

In een Fact team wordt multi-disciplinair gewerkt, wat betekent dat je samen met de psychiater, verslavingsarts, psychologen, verpleegkundig specialisten en casemanagers vorm geeft aan het behandelplan. Zorg wordt zowel op locatie als bij de cliënt thuis geleverd, je bent dus vaak onderweg. Ook doen we behandelingen online. Als GZ psycholoog ben je verantwoordelijk voor het overzien van de behandelingen en uitzetten van de behandellijnen, samen met de betrokken collega’s. Je doet diagnostisch onderzoek of superviseert dit, je geeft behandelingen (CGT, EMDR, MVG) en denkt mee in beleid. Het FACT werkt met de CRA methodiek, kennis hiervan is een pré. Je bent flexibel en stressbestendig en een teamplayer

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Het betreft een arbeidsovereenkomst van 16 tot 36 uur per week;
* Na deze pandemie blijft de mogelijkheid om deels thuis te werken, waardoor er een mooie combinatie ontstaat van online en op locatie behandelen;
*Verder vinden wij de werk en privé balans belangrijk, we denken graag met je mee;
* Investeren in jouw ontwikkeling, door middel van specialisatietrajecten helpen we je onder meer aan de VGCt-registratie;
* Arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn volgens de CAO GGZ, schaal 65 (maximaal € 5439,-)
* Eindejaarsuitkering van 8,33%, 8% vakantiegeld en je bouwt een goed pensioen op bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
* Wij bieden aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals vergoeding van OV, vitaliteitsbudget, collectieve regelingen (zorgverzekering, fietsplan).

Inlichtingen

Bent u de GZ-Psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met uw CV. Heeft u vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009.

Sollicitatie

Denise van der Poel
+31(0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp