Vacature GZ-Psycholoog – Amsterdam, Hoorn, Den Helder

Introductie

Ben jij een GZ-psycholoog met een doelgerichte en analytische aanpak? Zoek je graag naar oplossingen voor de lange termijn? Ben je ervan overtuigd dat ieder mens het waard is om vrij te zijn? Dan kunnen we jouw expertise goed gebruiken!

Organisatie

Waar ga je aan de slag?

Je gaat aan de slag bij een GGZ-instelling die hulp biedt aan een specifiekere doelgroep; namelijk mensen die vastzitten aan verslaving en/of prostitutie. Zij geloven dat ieder mens bestemd is om vrij te zijn en bieden deskundige routes naar herstel. Ieder mens is waardevol en daarom benaderen ze mensen vanuit hun christelijke identiteit gelijkwaardig en zonder oordeel of voorwaarden.

In de zorg en ondersteuning die ze bieden staat de cliënt centraal en zetten we in op positieve gezondheid, eigen regie en bieden ze zoveel mogelijk zorg op maat. Ze bieden zorg in verschillende vormen en combinaties: ambulante begeleiding, (groeps)behandeling, vormen van beschermd wonen, dagbesteding en forensische zorg (binnen en buiten penitentiaire inrichtingen).

Functie

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog werk je als hoofdbehandelaar. Je biedt diagnostiek en behandeling. Ook voer je behandelevaluaties uit en ben je primair verantwoordelijk voor het bewaken van de uitvoering en kwaliteit van de zorg. Een deel van de clientèle bestaat uit mensen met een justitiële titel. Je werkt samen in een klein, hecht en multidisciplinair team. Deze instelling heeft een duidelijke pioniersfunctie bij het opzetten van relevante verslavingszorg in de regio.

Functie-eisen

Wie ben jij?

* Je hebt een afgeronde opleiding tot GZ-psycholoog, bij voorkeur een afgeronde opleiding tot cognitief gedragstherapeut;
* Enkele jaren relevante werkervaring, bij voorkeur binnen de verslavingshulpverlening;
* Bij voorkeur ervaring met forensische zorg.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Passende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens CAO ggz;
* Een fijne werksfeer met een ondernemend team;
* Opleidings- en trainingsmogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Ben jij de GZ-Psycholoog die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Denise van der Poel via +31(0)6-46416009.

Sollicitatie

Denise van der Poel
+31(0)6-46416009
denise@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Denise van der Poel

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp