Vacature GZ-Psycholoog Acute Psychiatrie – Leidschendam

Introductie

Ligt jouw hart bij de doelgroep LVB en psychiatrie én wil jij graag de ruimte en vrijheid hebben om mee te bouwen aan een expertisecentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Organisatie

Waar ga je werken?

De zorgfunctie Acute psychiatrie in Leidschendam kent drie gesloten opname klinieken waarvan deze er één is. Het betreft een opnamekliniek met 17 bedden waar crisisopname, klinische observatie, diagnostiek en eventueel behandelingen aan volwassenen met een verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek en moeilijk verstaanbaar gedrag geboden wordt. Herstelgerichte zorg staat voorop, en de ambitie is om samen met de poli’s uit te groeien tot expertisecentrum LVB in de GGZ.

Je komt te werken in een multidisciplinair en enthousiast team met deskundige collega’s waar je gebruik maakt van elkaars expertise. Een arts, psychiater, PMT-er, bewegingstherapeut en creatief medewerker zijn standaard verbonden aan de kliniek. In groepsverband worden beweging en trainingsmodules (emotieregulatie, levensstijl, sociale vaardigheden). Deze mix van kennis en expertise zorgt voor een geïntegreerd en specialistisch klinisch zorgaanbod.

Functie

Wat ga je doen?

Als GZ-psycholoog combineer je in 24 uur per week verschillende rollen. Zo geef je behandeling aan de cliënt zelf, er is veel vraag naar bijvoorbeeld kortdurende CGT-trajecten of traumabehandeling. Daarnaast denk je met collega’s mee en betrek je externe professionals en familieleden om een helder diagnostisch beeld te krijgen van de cliënt en de behandeling en nazorg vorm te geven.

Als regiebehandelaar zet je de behandellijn uit bij cliënten waar psychosociale problematiek op de voorgrond staat en stuur je het team aan in de uitvoering. Ook kan er een beroep op je gedaan worden in de super- of intervisie aan collega’s of basispsychologen of voor het geven van trainingen. Tenslotte heb je een voortrekkersrol rond het pedagogisch klimaat, kwaliteitsverbetering en wetenschappelijk onderzoek.

Functie-eisen

Waarom ga jij het verschil maken?

* Je hebt een BIG registratie als GZ-psycholoog;
* Je hebt affiniteit met de doelgroep LVB;
* Ervaring met (complexe) psychiatrie is een pré;
* Je bent geschoold in CGT en bij voorkeur ook traumabehandeling / EMDR;
* Je hebt een positieve instelling en kunt mensen met elkaar verbinden;
* Je hebt een proactieve houding, kunt je makkelijk aanpassen aan onverwachte situaties en kunt goed uitleggen en ondertitelen wat je doet.
* Je vindt het leuk om op incidentele basis mee te denken met complexe casussen van andere afdelingen.

Aanbod

Wat bieden zij jou?

* Een onbepaalde tijd contract conform (CAO GGZ);
* Een marktconform salaris tussen €3.465- en €5.439- bruto o.b.v. 36 uur p.w. (FWG 65);
* Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
8% vakantietoeslag;
* Reis- en onkostenvergoeding;
* Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
* Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
* Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
* Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
* Opleiding en ontwikkeling via een eigen Academie, waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma’s en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Inlichtingen

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Sollicitatie

Ivana Lubina
+31 (0)6-27016396
ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp