Snelste GGZ Werving

Snelste GGZ Werving volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Snelste
GGZ Werving is een ervaren en gespecialiseerde Recruitmentbureau en door onze jarenlange ervaring de snelste GGZ Werving. Sinds 2010 hebben wij ons volledig gericht op de werving en selectie van personeel binnen de GGZ. De combinatie van jarenlange ervaring en ons sterke netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ heeft al tot vele en snelle GGZ successen geleid. Wij bemiddelen in onder andere Klinisch Psychologen, Psychiaters, Psychotherapeuten, GZ-psychologen, Basispsychologen, Systeembehandelaars, Hoofdbehandelaars en Regiebehandelaars. In zowel de BGGZ als de GGZ en voor zowel doelgroep Kind & Jeugd als Volwassenen. Voor functies binnen de gezondheidszorg vormt GGZ Werving de snelle maar bovenal perfecte match!

Onze werkwijze

Wat ons onderscheidt van andere bureaus, is dat we alleen aan de slag als we daadwerkelijk een opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel werknemer als werkgever. Geen loze beloften dus, maar kristalheldere afspraken over de functie die wij zo snel mogelijk gaan invullen. Daarbij gaan we vanzelfsprekend vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Gespecialiseerde de snelste GGZ werving sinds 2010

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen specialist en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de specialist. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving. Op die manier bepalen we of de gezondheidszorgspecialist en de organisatie bij elkaar kunnen passen.

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking tussen alle partijen, als we de snelste GGZ werving aanbieden. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een gastvrije, oprechte, sympathieke. dienst­verlenende en toegankelijke manier.