Snelste GGZ Werving & Selectie

Snelste GGZ Werving & Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Snelste GGZ Werving & Selectie
Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen specialist en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de specialist. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving. Op die manier bepalen we of de gezondheidszorgspecialist en de organisatie bij elkaar kunnen passen.

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.

Onze visie op snelste GGZ Werving & Selectie

Wat GGZ Werving onderscheidt van andere bureaus, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel psycholoog of specialist als organisatie. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

GGZ Werving is een ervaren en gespecialiseerde Recruitmentbureau en specialist in snelle GGZ Werving & Seelectie. Sinds 2010 hebben wij ons volledig gericht op de werving en selectie van personeel binnen de GGZ. De combinatie van jarenlange ervaring en ons sterke netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ heeft al tot vele en snelle GGZ successen geleid. Wij bemiddelen in onder andere Klinisch Psychologen, Psychiaters, Psychotherapeuten, GZ-psychologen, Basispsychologen, Systeembehandelaars, Hoofdbehandelaars en Regiebehandelaars. In zowel de BGGZ als de GGZ en voor zowel doelgroep Kind & Jeugd als Volwassenen. Voor functies binnen de gezondheidszorg vormt GGZ Werving de snelle maar bovenal perfecte match!