Snelste GGZ Recruiter

Snelste GGZ Recruiter volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Snelste
Op zoek naar de snelste ggz recruiter? GGZ Werving! Sinds 2010 zijn wij gericht op recruitment voor de GGZ-sector. Sinds 2010 hebben we een sterk netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ opgebouwd. Dit heeft al tot vele en snelle successen en langdurige samenwerkingen tussen organisaties en specialisten geleid. Wij bemiddelen in alle functies binnen de gezondheidszorg: van GZ-psycholoog tot Orthopedagoog Generalist tot Klinisch Psycholoog tot  Psychiater. GGZ Werving vormt de snelste maar bovenal best passende match!

Kwalitatief hoogstaand doch snelste GGZ Recruiter

Ondanks dat de GGZ een razend interessante markt is om in te werken en er veel uitdagingen in liggen, heeft ook de gezondheidszorg te maken met personeelstekorten, vooral bij functies als psychiater en klinisch psycholoog. Het aantal vacatures dat lang open staat, stijgt dan ook enorm. Hoewel er veel maatregelen worden getroffen, zijn dit grotendeels oplossingen voor de lange termijn. Om er voor te zorgen dat alle cliënten geholpen worden en de ontwikkeling en innovatie in de GGZ niet stagneert, dragen wij graag ons steentje bij. Dit doen wij door kandidaten met een (latente) behoefte te helpen om op de juiste werkplek te komen met betrekking tot werksfeer, locatie, doelgroep, behandelmethodieken en voorwaarden. Daarnaast helpen wij GGZ organisaties door de best beschikbare specialist te vinden, die hun normen, kernwaarden en visie deelt.

Wij zijn de snelste GGZ Recruiter door gebruik te manken van onze psychologische werving- en selectiemethode. Zo komen we tot de best mogelijke match. Door onze ervaring in de GGZ sector  én ons uitgebreide netwerk slagen wij erin om de juiste partijen, met de juiste motieven, bij elkaar te brengen en een duurzame samenwerking tussen die partijen tot stand te brengen.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken!