Snelle GGZ Werving en Selectie

Snelle GGZ Werving en Selectie volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Snelle
GGZ Werving is een ervaren en gespecialiseerde Recruitment Consultancy en specialist in snelle GGZ Werving en Selectie. Sinds onze oprichting in 2010 hebben wij ons volledig gericht op de werving en selectie van personeel binnen de gezondheidszorg. De combinatie van jarenlange ervaring en ons sterke netwerk binnen het gehele spectrum van de gezondheidszorg heeft al tot vele en snelle GGZ successen geleid. Wij bemiddelen in verschillen de expertises; in zowel de basis GGZ als de specialistische GGZ en voor zowel doelgroep K&J als 18+. Voor functies binnen de gezondheidszorg vormt GGZ Werving de snelle maar bovenal langdurige match!

Onze werkwijze

Wat ons onderscheidt van andere Recruitmentbureaus, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel kandidaten als organisaties. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vanzelfsprekend zorgvuldig en vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.

Gespecialiseerde snelle GGZ werving en Werving sinds 2010

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen specialist en organisatie een goede, kwalitatieve en langdurige werkrelatie oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de specialist. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving. Op die manier bepalen we of de gezondheidszorgspecialist en de organisatie bij elkaar kunnen passen.