Snel GGZ Werving en Selectiebureau

Snel GGZ Werving en Selectiebureau volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“SnelGGZ Werving is een snel GGZ Werving en Selectiebureau. Wij zijn snel door onze focus op de gezondheidszorg (GGZ) en door het feit dat we een sterk netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ hebben. Dit heeft al tot vele en snelle GGZ successen geleid. Wij bemiddelen in alle functies binnen de gezondheidszorg. GGZ Werving vormt de snelste maar bovenal beste match!

Wat ons in GGZ Werving en Selectie onderscheidt van andere bedrijven, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel werknemer als werkgever. Geen loze kreten dus, maar duidelijke afspraken over de functie die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Snel GGZ Werving en Selectiebureau

Ons uitgangspunt is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een gastvrije, oprechte, sympathieke, dienst­verlenende manier.

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen specialist en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de specialist. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast hanteren wij het beproefde Carrière Waarden Assessment. Hiermee analyseren we de persoonlijke drijfveren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving. Op die manier bepalen we of de gezondheidszorgspecialist en de organisatie bij elkaar kunnen passen.