Snel GGZ Recruitment

Snel GGZ Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Snel
Op zoek naar een betrouwbare organisatie die bekend staat om snel ggz recruitment? Wij zijn GGZ Werving! Sinds 2010 zijn wij gericht op recruitment voor de sector gezondheidszorg (GGZ). Daarnaast hebben we een sterk netwerk binnen het gehele spectrum van de GGZ opgebouwd. Dit heeft al tot vele en snelle successen en langdurige samenwerkingen geleid. Wij bemiddelen in alle functies binnen de gezondheidszorg: van KP tot GZ tot Psychiater. GGZ Werving vormt de snelste maar bovenal best kwalitatief mogelijke match!

Kwalitatief doch snel GGZ Recruitment

Wat ons in GGZ Recruitment onderscheidt van andere bureaus, is dat we alleen aan de slag als we een daadwerkelijke opdracht en toestemming hebben, vanuit zowel psycholoog of specialist als organisatie. Geen loze beloften dus, maar heldere afspraken over de functie die wij gaan invullen. Daarbij gaan we vertrouwelijk om met gegevens en informatie.

Bij GGZ Werving gaan we ervan uit dat een écht goede match tussen specialist en organisatie een langdurige werkrelatie  oplevert. Daarom zijn we in het bijzonder geïnteresseerd in de motieven en beweegredenen van zowel de organisatie als de specialist. We maken dan ook veel werk van het leren begrijpen van beide partijen. Zo zetten we gespecialiseerde Recruiters in, die zelf doorgaans ook psychologie gestudeerd hebben. Zij hebben dan ook veel binding en affiniteit met de gezondheidszorgsector. Daarnaast hanteren wij het CWA (Carriere Waarden Assessment). Hiermee analyseren we de persoonlijke motivatoren van de kandidaat en de aansluiting daarvan op onder andere de werkomgeving van de desbetreffende organisatie. Op die manier bepalen we of de GGZ specialist en de organisatie bij elkaar kunnen passen.

Ons uitgangspunt bij snel GGZ Recruitment is een tevreden samenwerking tussen alle partijen. Daaraan geven wij bij GGZ Werving graag invulling op een sympathieke, gastvrije, oprechte, dienst­verlenende en laagdrempelige manier.

Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op om vrijblijvend de mogelijkheden te onderzoeken!