Recruitment Psychotherapeut

Recruitment Psychotherapeut volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment

Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbaar wervingsbureau om u te assisteren bij uw recruitment voor een Psychotherapeut? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment Psychotherapeut, nadien hebben wij als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ duurzame werkrelaties te bewerkstelligen. Dit doen we door een gerichte koppeling te maken tussen de functie en de psychotherapeut en ook als de werkgever en de psychotherapeut goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten assisteert ons bij het vinden van psychotherapeuten en daarnaast helpt het ook dat onze eigen recruitment consultants de studie psychologie hebben gevolgd.

Recruitment Psychotherapeut met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn wegens hun psychologische opleiding grotendeels de doorslag voor ons succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving diverse voordelen bij het selecteren en rekruten van psychotherapeuten. Uit een onderzoek van het NOA is bovendien gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel zelf zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van praktijk te wisselen, maar hier zelf niet van op de hoogte is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uiterst geschikt om deze verborgen/latente behoefte bij een psychotherapeut te constateren en dat ook voor hem of haar duidelijk te maken.

Recruitment Psychotherapeut zonder onaangename verrassingen

Indien de psychotherapeut uitgesproken interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de psychotherapeut aan u en uw organisatie voor samen met een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de psychotherapeut voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de psychotherapeut daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid tweegesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier dat niet alleen het volledige loopbaantraject van de psychotherapeut aanhaalt, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de psychotherapeut. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te beslissen of de psychotherapeut bij u en uw collega’s past.