Recruitment Psycholoog

Recruitment Psycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment
Op zoek naar een bewezen organisatie om u te assisteren bij uw recruitment voor een Psycholoog? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment Psycholoog! Wij hebben als voornaamste doelstelling om binnen de GGZ prettige werkrelaties te bewerkstelligen. Deze realiseren we door een goede koppeling te maken tussen de functie en de psycholoog en ook wanneer de werkgever en de psycholoog goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt en ook de ervaring in het achterhalen of iemand met de des betreffende functie matcht is voor onze eigen psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel punt.

Recruitment Psycholoog met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische background de rede voor ons succes waardoor FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen heeft bij het selecteren van psychologen. Uit een onderzoek van het NOA is namelijk naar voren gekomen dat 8,9% van het GGZ personeel actief zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van organisatie te switchen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij voorbaat geschikt om deze onbewuste behoefte te constateren bij een psycholoog en dat ook voor hem of haar duidelijk te maken.

Recruitment Psycholoog zonder onaangename verrassingen

Indien de psycholoog duidelijke interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de psycholoog aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de psycholoog voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de psycholoog daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de psycholoog omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de psycholoog zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw organisatie in de best mogelijke situatie om te determineren of de psycholoog bij uw organisatie past.