Recruitment Psychiater

Recruitment Psychiater volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment

Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbaar wervingsbureau om u te assisteren bij uw recruitment voor een Psychiater? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment Psychiater, sinds dat feit hebben wij als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ langdurige werkrelaties te bewerkstelligen. Dit doen we door een gerichte koppeling te maken tussen de functie en de psychiater en ook als de werkgever en de psychiater goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten assisteert ons bij het vinden van psychiater en daarnaast helpt het ook zeker dat onze recruitment consultants de studie psychologie hebben gevolgd.

Recruitment Psychiater met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische opleiding grotendeels de doorslag voor ons succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving diverse voordelen bij het selecteren en rekruten van psychiaters. Uit een onderzoek van het NOA is bovendien gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel zelf zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er zeker 72% wél bereid is om van praktijk te wisselen, maar hier zelf niet van op de hoogte is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uiterst geschikt om deze verborgen/latente behoefte bij een psychiater te constateren en dat ook voor hem of haar helder te maken.

Recruitment Psychiater zonder onaangename verrassingen

Indien de psychiater uitgesproken interesse heeft en ook goed past bij de uitdaging dan stellen wij de psychiater aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de psychiater voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de psychiater daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid tweegesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier dat niet alleen het volledige loopbaantraject van de psychiater aanhaalt, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de psychiater. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te beslissen of de psychiater bij u en uw collega’s past.