Recruitment Orthopedagoog Generalist

Recruitment Orthopedagoog Generalist volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment

Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbaar wervingsbureau om u te assisteren bij uw recruitment voor een Orthopedagoog Generalist? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment Orthopedagoog Generalist, sinds dat feit hebben wij als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ langdurige werkrelaties te creëren. Dit doen we door een gerichte koppeling te maken tussen de functie en de orthopedagoog generalist en ook als de werkgever en de orthopedagoog generalist goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk binnen de GGZ assisteert ons bij het vinden van orthopedagoog generalisten en daarbij helpt het ook dat onze recruitment consultants de studie psychologie hebben gevolgd.

Recruitment Orthopedagoog Generalist met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische background grotendeels de doorslag voor ons succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving diverse voordelen bij het selecteren en rekruten van orthopedagoog generalisten. Uit een onderzoek van het NOA is bovendien gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel zelf zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er zeker 72% wél bereid is om van praktijk te wisselen, maar hier zelf niet van op de hoogte is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uiterst geschikt om deze latente behoefte bij een orthopedagoog generalist te constateren en dat ook voor hem of haar helder te maken.

Recruitment Orthopedagoog Generalist zonder onaangename verrassingen

Indien de orthopedagoog generalist uitgesproken interesse heeft en ook goed past bij de uitdaging dan stellen wij de orthopedagoog generalist aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de orthopedagoog generalist voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een verregaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de orthopedagoog generalist daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid tweegesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier dat niet alleen het volledige loopbaantraject van de orthopedagoog generalist aanhaalt, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de orthopedagoog generalist. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te beslissen of de orthopedagoog generalist bij u en uw collega’s past.