Recruitment Klinisch Psycholoog

Recruitment Klinisch Psycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment

Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbare organisatie om u te assisteren bij uw recruitment voor een Klinisch Psycholoog? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment Klinisch Psycholoog, wij hebben sinds het begin als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ duurzame werkrelaties te bewerkstelligen. Dit doen we door een gerichte koppeling te maken tussen de functie en de klinisch psycholoog en ook als de werkgever en de klinisch psycholoog goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten assisteert ons bij het vinden van klinisch psychologen en daarnaast helpt het ook dat onze eigen recruitment consultants de studie psychologie hebben gevolgd.

Recruitment Klinisch Psycholoog met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn wegens hun psychologische opleiding grotendeels de rede voor ons succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving diverse voordelen bij het selecteren en rekruten van klinisch psycholoog. Uit een onderzoek van het NOA is bovendien gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel zelf zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van praktijk te wisselen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uiterst geschikt om deze verborgen behoefte bij een klinisch psycholoog te constateren en dat ook voor hem of haar duidelijk te maken.

Recruitment Klinisch Psycholoog zonder onaangename verrassingen

Indien de KP uitgesproken interesse heeft en ook goed past dan introduceren wij de klinisch psycholoog aan u en uw organisatie met behulp van een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de klinisch psycholoog voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de klinisch psycholoog daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid tweegesprek en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier dat niet alleen het volledige loopbaantraject van de klinisch psycholoog aanhaalt, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de klinisch psycholoog. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te beslissen of de klinisch psycholoog bij uw praktijk past.