Recruitment GZpsycholoog

Recruitment GZpsycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment
Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbare organisatie om u te assisteren bij uw recruitment voor een GZpsycholoog? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment GZpsycholoog! Wij hebben nadien als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ duurzame werkrelaties te bewerkstelligen. Dit doen we door een gerichte koppeling te maken tussen de functie en de GZpsycholoog en ook als de werkgever en de GZpsycholoog goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten assisteert ons bij het vinden van GZpsychologen en daarnaast helpt ook onze ervaring in het achterhalen of iemand met de betreffende functie matcht. Dit is voor onze eigen psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel punt.

Recruitment GZPsycholoog met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische opleiding grotendeels de rede voor ons succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving diverse voordelen bij het selecteren en rekruten van GZpsychologen. Uit een onderzoek van het NOA is bovendien gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel actief zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van praktijk te switchen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze uiterst geschikt om deze verborgen behoefte bij een GZpsycholoog te constateren en dat ook voor hem of haar duidelijk te maken.

Recruitment GZPsycholoog zonder onaangename verrassingen

Indien de GZpsycholoog uitgesproken interesse heeft en ook goed past dan introduceren wij de GZpsycholoog aan u en uw organisatie middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de GZpsycholoog voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de GZpsycholoog daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier dat niet alleen het volledige loopbaantraject van de GZpsycholoog omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de GZpsycholoog. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te beslissen of de GZpsycholoog bij uw praktijk past.