Recruitment GZ-psycholoog

Recruitment GZ-psycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment

Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbare organisatie om u te assisteren bij uw recruitment voor een GZ-Psycholoog? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment GZ-Psycholoog! Wij hebben sindsdien als belangrijkste doelstelling om binnen de GGZ plezierige werkrelaties te bewerkstelligen. Deze realiseren we door een gerichte koppeling te maken tussen de functie en de GZ-psycholoog en ook wanneer de werkgever en de GZ-psycholoog goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt bij het vinden van GZ-psychologen en ook de ervaring in het achterhalen of iemand met de betreffende functie matcht is voor onze eigen psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel punt.

Recruitment GZ-Psycholoog met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische background de rede voor ons succes waardoor wij bij FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen hebben bij het selecteren en rekruten van GZ-psychologen. Uit een onderzoek van het NOA is gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel actief zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van praktijk te switchen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij uiterst geschikt om deze verborgen behoefte te constateren bij een GZ-psycholoog en dat ook voor de GZ-psycholoog duidelijk te maken.

Recruitment GZ-Psycholoog zonder onaangename verrassingen

Indien de GZ-psycholoog uitgesproken interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de GZ-psycholoog aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de GZ-psycholoog voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de GZ-psycholoog daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen het volledige loopbaantraject van de GZ-psycholoog omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de GZ-psycholoog zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te determineren of de GZ-psycholoog bij uw praktijk past.