Recruitment GGZ

Recruitment GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Recruitment GGZ. Sinds 2010 zijn wij aan de slag gegaan met het verwerven van langdurige werkrelaties tussen GGZ organisatie en kandidaat binnen de GGZ en specialistische GGZ, door kwalitatieve overeenkomsten te maken tussen werkgever, functie en kandidaat. Wij verschillen ten opzichte van andere wervingsbureau’s door uitsluitend te werven met psychologen en die bij te scholen tot recruiters wat tot succes heeft geleid binnen de GGZ.

Recruitment GGZ zonder verrassingen

Het is allereerst belangrijk om te benadrukken dat wij een complete stijl van werken hebben. De behoeftes van beide partijen worden in een rapport verwerkt door middel van motivatiedocumenten, CV’s en functieprofielen. Wij stellen de kandidaten dan aan u voor en de documenten helpen hierbij. Wilt u doorgaan met de kandidaat? Dan gaan we door met een face-to-face diepte gesprek met de kandidaat waarbij een carrière assessment wordt afgenomen. Hier komt de carrière van de kandidaat aan bod. Dan maken wij een referentiecheck en construeren een overzicht van de arbeidsvoorwaarden. Deze informatie ontvangt u van ons voor het eerste solliciatiegesprek met de kandidaat en komt u niet voor eventuele verrassingen te staan.

Werving met psychologische vaardigheden

Dan onze achtergrond en drive van onze wervers die zich vertaalt naar het zien van de verborgen behoefte bij werkzoekenden. Aan de hand van een studie van NOA is dit van belang want 72% van de werkzoekenden is latent en maakt dit niet duidelijk. 8,9% van het werkzoekende GGZ personeel maakt dit wel openbaar. Wij onderscheiden ons doordat we dit volledig begrijpen en begrijpen daarnaast wat kandidaat én werkgever willen bereiken binnen het recruitingstraject.

Specialistisch in Recruitment GGZ

Dankzij de specialisatie, werkhouding, aanpak en inspanningen van ons bedrijf zijn wij uniek binnen de GGZ Werving en hebben we een actief en ontwikkeld professioneel netwerk van deskundigen binnen de GGZ. Voor het vinden van goede afspraken tussen personeel en werkgever, helpt ons psychologische achtergrond. Onze aanwinst voor u: duurzame werkrelaties en hogere tevredenheid voor alle betrokken partijen binnen het recruitingsproces.

Wij werken alleen met de aanpak van FBRC GGZ Werving: GGZ Recruitment. De werkwijze bestaat uit de volgende richtlijnen die nauw zijn verweven. Allereerst vellen we een oordeel over de kandidaat en linken we die met de vacature. Dan beraadslagen we met u en wordt de kandidaat voorgesteld. Voor een kwalitatieve match tussen kandidaat en organisatie en voor een goede werkverhouding is het relevant dat kandidaat en organisatie goed matchen.