Recruitment GGZ Sector

Recruitment GGZ Sector volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

Recruitment GGZ Sector

Sinds 2010 bieden wij bij FBRC GGZ Werving de GGZ werving aan en richten wij ons vooral op de Recruitment GGZ Sector. Onze meest belangrijke doelstelling met FBRC GGZ Werving is het maken van sterke en duurzame professionele relaties tussen kandidaat en werkgever. Dit realiseren wij door een match te construeren middels ons groeiende netwerk van psychologen tussen uitdaging, kandidaat en praktijk, die zich kunnen vinden in soortgelijke normen, standaarden en waarden. Door de huidige personeelstekorten bij de meeste GGZ praktijken is onze bijna decennium ervaring binnen de GGZ sector uitermate belangrijk gebleken. Dus, op zoek naar een ervaren recruitment-bureau die zich thuis voelt binnen de GGZ sector voor uw vacante vacatures?

Recruitment GGZ Sector met psychologische expertise

Wat voor onze recruitment consultants spreekt bij het het rekruteren van kandidaten: ze hebben veel ervaring vergaard binnen de GGZ sector en ook de studie psychologie afgerond. Door onze recruitment consultants die vooral letten op de latente behoefte, is het vanzelfsprekend dat ze die behoefte bij een kandidaat in het vizier krijgen en dit dan aan hem of haar duidelijk maken. Het NOA heeft onze expertise nog onderstreept middels hun onderzoek waaruit kwam dat zeker 72% van de GGZ medewerkers er aan toe is om van uitdaging te wisselen, maar dit zelf nog niet realiseert; daartegenover staat een relatief kleine 8,9% dat graag aan een andere uitdaging wilt beginnen en er ook daadwerkelijk naar zoekt.

GGZ Sector Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien er voor de beschikbare uitdaging een geïnteresseerde verschijnt en volgens onze recruitment consultants bij uw GGZ praktijk past, dan nodigen wij hem of haar uit bij uw praktijk, samen met diens CV en motivatiedocument. Zitten we op één lijn en wilt u de kandidaat ook uitnodigen voor een eerste sollicitatiegesprek? Dan wordt de kandidaat daags voor het gesprek nog bij FBRC GGZ Werving verwacht voor een tweegesprek met onze recruitment consultants en ook het invullen van een carrière waarden assessment met een kop koffie naar keuze. Uw praktijk komt gegarandeerd in de beste positie om te bedenken of de kandidaat past aan de hand van een dossier en onze inzichtelijke en heldere manier van werken van FBRC GGZ Werving. Wij doen na dit alles, alles samen tot één dossier samen met: het volledige loopbaan traject tot nu toe van de geïnteresseerde en het motivatie document.