Recruitment Basispsycholoog

Recruitment Basispsycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment

Op zoek naar een solide, bewezen en betrouwbare organisatie om u te assisteren bij uw werving voor een Basispsycholoog? Sinds 2010 is FBRC GGZ Werving gespecialiseerd in Recruitment Basispsycholoog! Wij hebben als voornaamste doel om binnen de GGZ plezierige werkrelaties te bewerkstelligen. Deze realiseren we door een goede koppeling te maken tussen de functie en de basispsycholoog en ook wanneer de werkgever en de basispsycholoog goed bij elkaar passen. Ons groeiende netwerk van Gezondheidszorgspecialisten helpt het vinden van basispsychologen en ook de ervaring in het achterhalen of iemand met de betreffende functie matcht is voor onze eigen psychologen, getraind tot recruitment consultants, geen enkel punt.

Werving Basispsycholoog met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn door hun psychologische background de rede voor ons succes waardoor wij bij FBRC GGZ Werving verscheidene voordelen hebben bij het selecteren van basispsychologen. Uit een onderzoek van het NOA is gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel actief zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er maar liefst 72% wél bereid is om van organisatie te switchen, maar latent is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bij voorbaat geschikt om deze onbewuste behoefte te constateren bij een basispsycholoog en dat ook voor de basispsycholoog duidelijk te maken.

Recruitment Basispsycholoog zonder onaangename verrassingen

Indien de basispsycholoog duidelijke interesse heeft en ook goed past dan stellen wij de basispsycholoog aan u voor middels een CV en een motivatiedocument. Hebben wij een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de basispsycholoog voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? Dan wordt de basispsycholoog daarvoor bij ons op kantoor verwacht voor een uitgebreid diepte interview en het afnemen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hier uit een dossier op dat niet alleen de algehele carrière van de basispsycholoog omvat, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten voor de basispsycholoog zijn. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te determineren of de basispsycholoog bij uw praktijk past.