Recruitment Basis GGZ

Recruitment Basis GGZ volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruitment
FBRC GGZ Werving (hierna te noemen: GGZ Werving) is gespecialiseerd in Recruitment Basis GGZ. Onze jarenlange ervaring binnen de GGZ en onze ervaren wervers hebben al tot vele successen geleid. Anno 2010 zijn we proactief met de recruitment en selectie van experts binnen de basis GGZ en de specialistische GGZ.

Gespecialiseerd in Basis GGZ Recruiting

Door onze jarenlange ervaring binnen de gezondheidszorg sector levert de samenkomst tussen kandidaat en vacature voor alle partijen positief resultaat. Hierdoor heeft FBRC GGZ Werving zich expert gemaakt in GGZ Werving. Gaandeweg hebben we een nog steeds groeiend netwerk opgezet van specialisten binnen de basis GGZ.

Natuurlijk moet de kandidaat goede match zijn met de functie, maar daar begint het pas. Het is daarnaast van belang dat de kandidaat een goede match heeft met met de werkgever, want dat is de basis van een positieve en duurzame werkverhouding. Onze werkwijze kenmerkt zich door deze twee fases.

Werving met psychologische diepgang

In een recent onderzoek van het NOA werd er gevonden dat 8,9% van het basis GGZ personeel op zoek is naar een nieuwe uitdaging en dat bij 72% die behoefte onuitgesproken is. Voor onze consultants kunnen beoordelen over de match zal de kandidaat vanzelfsprekend eerst gevonden moeten worden en gevraagd worden of een verandering van functie realistisch is. Onze consultants zijn als professionals gedreven om de mogelijkheden te herkennen en de kandidaten die mogelijkheden ook te laten inzien.

GGZ Werving en Selectie zonder ontsteltenis

FBRC GGZ Werving brengt u in de best mogelijke positie om vast te stellen of de kandidaat bij u en uw onderneming in de basis GGZ past. Indien blijkt dat de kandidaat inderdaad past binnen de onderneming dan is introduceren bij u aan de hand van een CV en een motivatiedocument de volgende stap. Vinden we allemaal dat de kandidaat geschikt is voor de functie en wilt u hem of haar uitnodigen voor een sollicitatiegesprek? De kandidaat wordt dan bij ons verwacht voor het carrière waarden assessment en een diepte interview. Wij houden een uitgebreid dossier bij over wat de alleen de kandidaat motiveert en ook over de gehele loopbaan van de kandidaat.