Recruiter GZpsycholoog

Recruiter GZpsycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruiter

Moeite met het vullen van uw vacante vacatures binnen de GGZ en dus op zoek naar een gespecialiseerd en deskundig wervingsbureau? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Recruiter GZpsychologen. Vooral door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is ons specialisme binnen het werven van GZpsychologen zeer belangrijk. Ons belangrijkste doel is er voor zorgen dat er duurzame werkrelaties tussen GZpsychologen en werkgever worden gemaakt zodat alle hulpbehoevenden die hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste match te maken tussen de vacature, werkgever en de GZpsycholoog die dan ook de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw organisatie. Ons groeiende GGZ netwerk van psychologen kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste passende GZpsycholoog voor u vinden en.

GGZ Werving en selectie met psychologische benadering

Onze daadkrachtige recruitment consultants zijn dankzij het volgen van de studie psychologie voor het grootste deel de aanleiding voor ons omvangrijke bloei. Zodoende hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en werven van GZpsychologen. Dankzij een uitgebreid onderzoek van het NOA zien we hoe belangrijk het is aangezien 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe functie wilt en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat zeker 72% die er eigenlijk klaar voor is om van bedrijf te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants hier als psychologen op letten, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een GZpsycholoog te zien en hem of haar er op te wijzen.

Werving GGZ Personeel zonder onaangename verrassingen

ls de GZpsycholoog interesse heeft in de vacante vacature en ook goed bij uw collega’s past dan stellen wij de GZpsycholoog aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Als wij samen een consensus hebben over de beschikbaarheid en geschiktheid van de GZpsycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de GZpsycholoog nog voor het sollicitatiegesprek bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een veelomvattend gesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één compleet dossier en voegen daaraan toe: het motivatie document en het loopbaan traject van de GZpsycholoog tot nu toe. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde werkwijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best situatie om te beslissen of de GZpsycholoog bij uw organisatie past.