Recruiter Basispsycholoog

Recruiter Basispsycholoog volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Recruiter Basispsycholoog”/

Moeite met het vullen van uw openstaande functies binnen de GGZ en dus op zoek naar een gespecialiseerd en kundig wervingsbureau? Anno 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd als Recruiter Basispsychologen. Voornamelijk door de groeiende personeelstekorten binnen de GGZ is ons specialisme binnen het werven van Basispsychologen uiterst relevant. Ons belangrijkste doel is er voor zorgen dat er duurzame werkrelaties worden gemaakt tussen werknemer en werkgever zodat alle cliënten hulp kunnen krijgen en de ontwikkelingen en innovaties binnen de GGZ niet stil gaan staan. Dit krijgen wij voor elkaar door de juiste match te maken tussen de vacature, werkgever en de Basispsycholoog die tevens de normen, kernwaarden en visie deelt van u en uw praktijk. Ons groeiende GGZ netwerk kan ons hier bij helpen waarmee we de juiste passende Basispsycholoog voor u vinden en bovendien helpt het extra dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

GGZ Werving en selectie met psychologische benadering

Onze ondernemende recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische studie voor het grootste deel de reden voor ons jarenlange bloei. Zodoende hebben wij bij FBRC GGZ Werving grote voordelen bij het selecteren en rekruteren van Psychologen. Dankzij de studie van het NOA zien we hoe belangrijk het is aangezien 8,9% van het GGZ personeel graag een nieuwe baan wilt en zoekt daar ook actief naar; daartegenover staat ruim 72% die eigenlijk klaar is om van bedrijf te switchen, maar dit zelf niet beseft. Doordat onze recruitment consultants hier als psychologen attent op zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een Basispsycholoog te zien en dat ook bij hem of haar duidelijk te maken.

Werving GGZ Personeel zonder onaangename verrassingen

Als de Basispsycholoog interesse heeft in de beschikbare functie en ook goed bij uw praktijk past dan stellen wij de Basispsycholoog aan u en uw collega’s in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Als wij samen een overeenkomst hebben over de beschikbaarheid en geschiktheid van de Basispsycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een diepgaand sollicitatiegesprek? De Basispsycholoog wordt voor het sollicitatiegesprek nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie met een veelomvattend interview en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij maken dit allemaal tot één dossier en voegen daaraan toe: het motivatie document en het complete loopbaan traject van de Basispsycholoog tot nu toe. Aan de hand van deze transparante, concrete en gestructureerde werkwijze brengen wij bij FBRC GGZ Werving u en uw collega’s in de best situatie om te beslissen of de Basispsycholoog bij uw praktijk past.