Psychotherapeut K&J – Beesd en Leerdam

Introductie

Als Psychotherapeut K&J aan de slag in een kleinere, welbehaaglijke en knusse instelling? Daar waar geen overlegcultuur heerst, waar uitstekend behandelen (bGGZ en sGGZ) voorop staat én waar jij als professional voornamelijk zelf bepaalt hoe je behandelt? Lees gauw verder!

Organisatie

Voor een kleine organisatie met een vestiging in Beesd en Leerdam zijn wij op zoek naar een GZ-Psycholoog of Psychotherapeut K&J. Wat je kunt verwachten lees je hieronder. Een werkplek in een oud woonhuis, waar de bestuurder lekker aan de keukentafel werkt. Een plek waar je kinderen en hun ouders in de woonkamer ontvangt, gewoon op de bank, waar een spelkamer is en waar je jouw therapie in aangepaste kamers kunt geven. Elkaar als collega’s en de client prioriteren, op zijn of haar gemak stellen, en zelf ook alles krijgen wat je nodig hebt staat hier voorop. Altijd. Er is geen ambitie om verder uit te groeien, de lijnen blijven kort, de nadruk ligt op onderlinge verbondenheid: samen middageten, de lunch wordt iedere dag door hen georganiseerd, er zijn maandelijkse borrels en jaarlijkse feesten.

Functie

Wat ga je doen? Voor de afdeling Jeugd zoeken wij een ervaren Psychotherapeut voor het behandelen van cliënten tot 23 jaar (en/of systeemtherapeutische behandeling). De Psychotherapeut is tevens verantwoordelijk voor de intervisie en supervisie van behandelaren en controlerende administratieve samenwerking met het bedrijfsbureau binnen de afdeling. Voor de Specialistische zorg wordt intensief samengewerkt met de jeugdpsychiater. Aanstelling voor tenminste 3 dagen per week. Over je toekomstige team: Team K&J bestaat momenteel uit twee GZ-Psychologen en 4 basispsychologen. Voor 1,5 dag per week is er een psychiater aanwezig. Bij diens afwezigheid is er een waarnemend arts en een verpleegkundige. Het team behandelt sGGZ t/m 23 jaar. Je werkt op zowel locatie Beesd als Leerdam, zodat je altijd weet wie jouw collega’s zijn en weet bij wie je aan kan kloppen om te sparren. Werkdagen en uren in overleg. Door middel van een ruim van tevoren besproken rooster weet je altijd waar je aan toe bent.

Functie-eisen

Wat neem je mee? *een BIG-registratie Psychotherapeut; *affiniteit met een zwaardere doelgroep.

Aanbod

Wat bieden zij jou? *laagdrempelige contacten en een huiselijke sfeer, een hechte groep collega’s; *bescherming, er wordt niet meer dan 32 uur gewerkt; *salaris volgens de CAO GGZ; *iedere dag een verzorgde lunch op kantoor.

Inlichtingen

Wil je meer weten over de vacature? Bel met onze collega Ivana Lubina via tel: 06-27016396, of mail naar ivana@ggz-werving.nl.

INTERESSE?

Solliciteer nu via de button, of bel met Ivana via tel: 06-27016396. Tot snel!

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!