Psychotherapeut / GZ-Psycholoog, bGGZ & sGGZ – Friesland en Groningen

Introductie

Ben jij als Psychotherapeut of GZ-psycholoog op zoek naar een uitdagende functie binnen een multidisciplinair en kleinschalig team in de provincie Friesland of Groningen? Met meerdere vestigingen is er altijd een bij jou in de buurt: bekijk deze vacature!

Organisatie

Waar ga je aan de slag? Je gaat aan de slag in een multidisciplinair team in de bGGZ en sGGZ. Deze instelling heeft vestigingen door het hele land en onderscheidt zich door haar efficiënte werkwijze en korte wachtlijsten. Het betreft hier de vestiging in Leeuwarden, Heerenveen, Assen, Hoogeveen en Groningen. Daarnaast zijn ze sterk gericht op het creëren van een prettige werksfeer voor alle collega’s in de kleinschalige teams. Ze zijn gespecialiseerd in de behandeling van depressie, angst en paniek, somatoforme stoornissen, trauma of PTSS en dwang, tics en conversiestoornissen. De behandelpopulatie is generalistisch en daarmee zeer divers en uitdagend. Om protocol-overstijgend te kunnen behandelen, wordt al je kennis en kunde als GZ’er aangesproken. Met een hoog slagingspercentage van succesvolle behandelingen halen de therapeuten veel voldoening uit hun werk.

Functie

Wat ga je doen? Naast het regiebehandelaarschap zullen je werkzaamheden als GZ-Psycholoog en Psychotherapeut bestaan uit het uitvoeren van intakes en het opstellen van behandelplannen. Dit doe je voor cliënten met uiteenlopende problematiek zoals angst-, stemming en somatoforme problematiek. Je werkt middels o.a. CGT en andere effectieve methodieken, en kan zo nodig protocol-overstijgend werken. Je hebt je eigen caseload en geeft werkbegeleiding aan enkele basispsychologen. Een goede samenwerking met je collega’s staat bij alles voorop. Je levert middels wekelijkse supervisiebijeenkomsten een bijdrage aan de inhoudelijke ontwikkeling van je collega’s, en dit kan je ook terugverwachten.

Functie-eisen

Wie ben jij? * Een actuele BIG registratie als GZ-psycholoog of Psychotherapeut; * Aantoonbare affiniteit en ervaring met de behandeling van veelvoorkomende problematiek zoals angst- en stemmingsstoornissen. Als senior therapeut ben je natuurlijk ook nooit uitgeleerd. Zo biedt de organisatie haar GZ en CGT’ers onder meer de mogelijkheid om zich te bekwamen als EMDR therapeut, ACT en expertise C persoonlijkheidsstoornissen. Daarnaast zijn er losse opleidingsdagen, die bijvoorbeeld kunnen worden ingezet voor een VGCt Congres of diverse workshops.

Aanbod

Wat bieden zij jou? * Een gevarieerd takenpakket; * Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel in de dagelijkse praktijk van je werk, als door het volgen van (interne) trainingen en opleidingen. Ze besteden veel aandacht aan intervisie en begeleiding; * Flexibiliteit op het gebied van arbeidsduur en werktijden * Een marktconform salaris, schaal 65 voor GZ en schaal 70 voor een Psychotherapeut; * Een 13e maand; * Meerkeuzesysteem voor het wisselen van arbeidsvoorwaarden waaronder fietsplan; * Overname van eventuele studieschuld; En bovenal een goede teamsfeer!

Inlichtingen

Ben jij de GZ-Psycholoog of Psychotherapeut die wij zoeken? Solliciteer dan via de Solliciteer button met jouw CV. Heb je vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Ivana Lubina +31 6 27016376.

INTERESSE?

Ivana Lubina +31 6 27016376, ivana@ggz-werving.nl

Vragen? Neem contact op!

Ivana Lubina

Weet je iemand anders voor deze functie? Deel!