Psycholoog Recruitment

Psycholoog Recruitment volgens FBRC GGZ Werving:
Volledigheid met aandacht voor detail

“Psycholoog

Op zoek naar een bewezen wervingsbureau om u te assisteren bij uw vacante vacatures binnen de GGZ? Sinds 2010 heeft FBRC GGZ Werving zich toegelegd tot Psycholoog Recruitment. Door de toenemende personeelstekorten binnen de GGZ is onze ervaring binnen het werven van psychologen zeer relevant. Onze belangrijkste doelstellingen zijn er voor te zorgen dat alle cliënten geholpen worden en de ontwikkeling en innovatie in de GGZ niet stagneert en om langdurige werkrelaties te realiseren. Dit doen we door een gerichte match te maken tussen de functie, werkgever en de psycholoog die de normen, kernwaarden en visie deelt van de organisatie. Ons groeiende netwerk binnen de GGZ assisteert ons hierbij zodat we de juiste psycholoog vinden en daarnaast helpt het ook dat onze recruitment consultants de opleiding psychologie hebben gevolgd.

Psycholoog Recruitment met psychologische benadering

Onze recruitment consultants zijn dankzij hun psychologische opleiding grotendeels de doorslag voor ons succes. Hierdoor hebben wij bij FBRC GGZ Werving allerlei voordelen bij het selecteren en rekruten van psychologen. Uit een onderzoek van het NOA is namelijk gebleken dat 8,9% van het GGZ personeel zelf zoekende is naar een nieuwe uitdaging en dat er zeker 72% wél bereid is om van praktijk te wisselen, maar hier zelf niet van op de hoogte is. Doordat onze recruitment consultants psychologen zijn, zijn ze bijzonder geschikt om deze latente behoefte bij een psycholoog te constateren en dat ook voor hem of haar helder te maken.

Psycholoog Recruitment zonder onaangename verrassingen

Indien de psycholoog concrete interesse heeft en ook goed past bij de uitdaging dan stellen wij de psycholoog aan u en uw collega’s voor in combinatie met een CV en een motivatiedocument. Hebben wij samen een akkoord over de geschiktheid en beschikbaarheid van de psycholoog voor de uitdaging en wilt u hem of haar uitnodigen voor een verregaand sollicitatiegesprek? Dan wordt de psycholoog daarvoor nog bij ons op kantoor verwacht voor een kop koffie, een uitgebreid tweegesprek en het invullen van een carrière waarden assessment. Wij construeren hieruit een dossier dat niet alleen het volledige loopbaan traject van de psycholoog aanhaalt, maar ook bevat het wat de motiverende aspecten zijn voor de psycholoog. Op deze transparante, duidelijke en gestructureerde manier brengen wij hier bij FBRC GGZ Werving uw praktijk in de best mogelijke situatie om te beslissen of de psycholoog bij u en uw collega’s past.